Zoekopdrachten

Paus Franciscus, fan van ecologische duurzaamheid

Paus Franciscus, fan van ecologische duurzaamheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Iets meer dan een maand geleden werden de zogenaamde "Groene paus ", Benedictus XVI, heeft zijn ontslag genomen. Zoals iedereen inmiddels zal weten, heeft de katholieke wereld een nieuwe leider gekozen, hij is kardinaal van Buenos Aires Jorge Mario Bergoglio, de eerste paus van Latijns-Amerika. Zijn voorganger reisde in een elektrische auto en stond bekend als de Groene paus want tijdens een toespraak benadrukte hij het belang van verantwoord beheer van natuurlijke bronnen als een wens van God.

We weten niet of Paus Francesco zal de reis van Benedictus XVI maar uit eerste indrukken lijkt het zelfs nog meer milieuvriendelijk van zijn voorganger! Surfen op internet en artikelen lezen over het leven van Jorge Mario Bergoglio, kwamen we de documenten van Horacio Verbitsky, de intellectuele schrijver uit Buenos Aires die het leven van de Kardinaal van Buenos Aires. Volgens deze documenten zou de huidige paus een "medewerker van de Argentijnse dictatuur van generaalsEn zou onderdrukkende expedities ondersteunen en meer. Ons onderzoek heeft zijn oorsprong in een artikel dat op 4 januari 2011 door de gezaghebbende Guardian UK werd gepubliceerd. Terwijl we voor dit onderwerp verwijzen naar het artikel dat is gepubliceerd op de portal van "ilfattoquotidiano.it", zullen we het aspect behandelen groen van paus Franciscus, beginnend met een eenvoudige foto.

Degene op de foto hierboven is de knappe Jorge Mario Bergoglio, in feite gebruikte hij in zijn leven in Buenos Aires heel vaak het openbaar vervoer: hij reisde altijd met de bus en de metro. Zijn gewoonten vonden bevestiging hier in Italië, waar hij het opgaf luxe pauselijke auto om eenvoudiger middelen te gebruiken. Tenslotte zelfs de naam Francis het is een duidelijke indicatie van zijn verlangen naar armoede, een verlangen dat moeilijk vervuld kan worden binnen de muren van het Vaticaan, zeker als je bedenkt dat de voormalige kardinaal van Buenos Aires de voorkeur geeft aan kleine woonruimtes. Voordat hij paus werd, gaf Franciscus het huis op dat was gewijd aan de aartsbisschoppen om er in te wonen kleine kamer in het centrum van Buenos Aires meldde de Huffington Post het nieuws.

Het Vaticaan heeft de afgelopen tijd:
geïnstalleerde fotovoltaïsche panelen
gebruikte elektrische voertuigen voor pauselijk vervoer
gebruikte elektrische voertuigen ter bescherming van het VaticaanVideo: Paus Franciscus over heilig worden (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kneph

  Tussen ons spreken raad ik aan om het antwoord op uw vraag op google.com te zoeken

 2. Nikree

  Echt interessant, bedankt

 3. Black

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Schrijf me in PM, we praten.

 4. Tygorg

  Ik feliciteer, het is gewoon een uitstekende gedachte

 5. Vuzahn

  Should you tell it - a lie.

 6. Momoztli

  Ik stel voor dat je naar de site gaat met een enorme hoeveelheid informatie over het onderwerp dat je interesseert. Voor mezelf heb ik veel interessante dingen gevonden.

 7. Zujar

  Dit is een soort verstedelijking

 8. Terrall

  the Authoritarian point of view, seductivelySchrijf een bericht