Werken

De beste baan ter wereld

De beste baan ter wereld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verdien 80 duizend euro zes maanden in leven vakantie. Prachtig toch? Dit is geen loterij maar een wedstrijd gelanceerd door Toerisme Australië. Wordt genoemd Beste baan ter wereld, de wedstrijd werd voor het eerst gelanceerd in 2009 en keert vandaag terug met een opmerkelijke editie. De succesvolle kandidaat wordt beloond met één salaris van 100 duizend Australische dollars, gelijk aan ongeveer 80 duizend van onze Europese munteenheid;

een salaris van meer dan 13 duizend euro per maand zou toch niet slecht zijn? Zeker als de vacatures ongelooflijk aantrekkelijk zijn! Er zijn zes openstaande vacatures voor de volgende professionele figuren:

 1. een beschermer van het natuurpark
 2. een bewaarder van een eiland bewoond door kangoeroes
 3. een ontdekkingsreiziger van de Outback, de meest afgelegen en halfwoestijnachtige locaties op het Australische continent
 4. een fotograaf die de straten van Melbourne kan vereeuwigen
 5. een meester in smaak
 6. een entertainmentspecialist

Wie wil er nou niet zo'n werkervaring hebben?
Meld je aan op de Facebook-pagina om je aan te melden "Australische werkvakantie". Het doel van de organisatoren is om het Australische natuurlijke schoonheden, om bezoekers aan te trekken en immigranten aan te trekken via de Werkende vakantieganger.

KIJKEN FOTO'S VAN DE BESTE WERKEN IN DE WERELD

Op de editie van 2009 stond een 34-jarige Britse staatsburger. Ben Southall, een inwoner van Petersfield, wist de wedstrijd te winnen om als te werken hoedster van een Australisch tropisch eiland. Zijn werk duurde zes maanden, Ben Southall slaagde erin om de andere 35.000 concurrenten van over de hele wereld te verslaan. Voor deze editie van de "Beste baan ter wereld " er worden nog meer abonnees verwacht.

Welke fotograaf wil immers niet de straten van Melbourne vereeuwigen en welke gediplomeerde natuurliefhebber wil geen zes maanden op een eiland vol kangoeroes wonen ?!

KIJKEN FOTO'S VAN DE BESTE WERKEN IN DE WERELD


Video: Taron Onride - Phantasialand (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Zoloktilar

  Een en hetzelfde, oneindig

 2. Molrajas

  Het begrijpelijke antwoord

 3. Lorimer

  Wacker, dat lijkt mij de opmerkelijke zin

 4. Tygonris

  Bij alle persoonlijke berichten die vandaag worden verzonden?



Schrijf een bericht