Gidsen voor tuinieren

ORTOCHIC in het hart van Milaan

ORTOCHIC in het hart van Milaan


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie had gedacht dat de tuin praktijk zou het een gaaf thema worden, nu ook de ster van chique tentoonstellingen in het elegante hart van Milaan? Toch is het zo, deonweerstaanbaar verlangen naar de tuin wat een multinationaal huishoudelijk apparaat ertoe aanzet zich te organiseren tuinbouw cursussen voor medewerkers (er zijn zoveel verzoeken) is het hetzelfde dat bezielt Ortochic, het te houden tentoonstellingsevenement van vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart in de Lombardische hoofdstad. Niet in een park in de voorsteden, maar in de vijftiende-eeuwse kloosters van de Humanitaire samenleving, het centrum.

Ortochic, evenement bedacht door drie communicatiedeskundigen, Chiara Besana (kostuumjournalist), Daniela Di Matteo (bloemen- en plantenexpert) e Francesca Lovatelli Caetani (trendsetter en expert in mode en trends) zal voorstellen de moestuin van de stad in een glamoureuze sleutel, drager van lichamelijk en geestelijk welzijn, nieuwe trend van kostuum en mode en een gezonde levensstijl.

Ook met het oog op Expo 2015, Ortochic vraagt ​​een vaste afspraak aan die de Milanese het idee van overbrengtStedelijke tuin in zijn coolste aspect om zijn waarden te verspreiden. Het doel is om degenen die in de stad wonen te betrekken en te stimuleren om groenten, kruiden en bloemen te verbouwen om met het oog op het meer decoratieve en wereldse aspect naar de tafel te brengen. "Het initiatief ziet de burger als een actief en voortstuwend subject dankzij een andere manier om de buitenruimte te ervaren, zowel de eigen als de gedeelde", zeggen de organisatoren.

Ortochic zal plaatsvinden als onderdeel van het evenement van Kunst om te eten om te eten Art met zijn Orto d’Artista: van zaaien tot oogsten, een vaste afspraak voor de Milanese cultuur gedurende vele jaren, met de bescherming van Lombardije regio, de gemeente Milaan, Provincie Milaan ed Expo 2013. De nulkilometer-specialiteitenmarkt verrijkt ook de aantrekkingskracht voor het publiek Popogusto die op zaterdag 23 maart gelijktijdig plaatsvindt in de kloostergangen.

Ortochic geeft haar bezoekers de kans om actief de vele belevingen van de tuin te beleven met een rijke reeks aan workshops en creatieve workshops: van hoe creëer een groentetuin op het balkon, naar maken van kleding met kleurstoffen afkomstig van groenten, van zintuiglijke paden voor kinderen tot demonstraties van taartontwerp in het bloemen make-up voor jong en oud.Video: ERCO - Milan Cathedral (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Msrah

  Mijn excuses, maar naar mijn mening geeft u de fout toe. Schrijf me in PB.

 2. Kayne

  Zo eindeloos en niet ver weg :)

 3. Ashby

  zoals het bleek niet tevergeefs =)

 4. Kozel

  Ik geloof dat je een fout maakt. Laten we bespreken. Mail me op PM, dan praten we verder.

 5. Joash

  Het lijkt mij dat dit al besproken is.

 6. Vushura

  Zeker. Ik word me aan alles hierboven verteld. Laten we deze vraag bespreken. Hier of in PM.

 7. Dulmaran

  Heb ik iets gemist?Schrijf een bericht