Gidsen voor tuinieren

Nano Garden, de tuin van het appartement

Nano Garden, de tuin van het appartement


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er zijn steeds meer oplossingen ontworpen om een moestuin in het huis. Er zijn mensen die plastic flessen recyclen om een verticale moestuin en er zijn mensen die niet van de doe het zelf en is gelukkiger om er een klein fortuin aan uit te geven hitech tuin. Nano Garden is een van deze, een futuristische tuin die de hydrocultuur teelt om demoestuin in het huis.

Nano Garden is een verticale tuin, bestaande uit vier planken die plaats bieden aan groenten en groenten met behulp van de techniek van hydrocultuur. Nano Garden zal niet alleen de planten voeden, maar ook voor de juiste verlichting zorgen, zodat de eindgebruiker het kan regelen verticale tuin overal in huis zonder je zorgen te hoeven maken over zon, licht en ramen.

Ontworpen door een team van designers uit Hyundai Engineering & Construction, van de divisie van Zuid-Korea, de Nano Garden het is perfect voor degenen die willen cultiveer een moestuin en heeft geen ruimte en / of land. De Nano Garden neemt ongeveer dezelfde ruimte in beslag als een koelkast.

Dankzij hydrocultuurhoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken over het toepassen van pesticiden of meststoffen. Daarnaast biedt het concept altijd de juiste verlichting om de plantengroei te stimuleren. De hoeveelheid water, voedingsstoffen en verlichting is regelbaar zodat de bewoners van het huis kunnen beslissen groei percentage van hun planten.

Met een eenvoudig controlesysteem Nano Garden informeer gebruikers door hen op de hoogte te stellen wanneer planten gevoed of bewaterd moeten worden. Nano Garden gedraagt ​​zich als een natuurlijke tuin dat elimineert slechte geurende is zuivert de lucht.


Video: The BEST AQUASCAPES at Aquarium Gardens 2020 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Gardarr

  Het idee is goed, ik steun het.

 2. Fezil

  Wat een nuttige vraag

 3. Walter

  Er is iets mis met niets

 4. Yul

  Het gaat over iets anders en het idee van houden.

 5. Homer

  Absoluut toevallig toeval

 6. Dular

  Als je goed kijkt, kun je hier enkele interessante punten vinden ...Schrijf een bericht