Vervoer

Mary Poppins reist met Italo

Mary Poppins reist met Italo


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ik kon het niet missen Italo van Ntv een escortservice voor kinderen, Italo Junior, voor gebruik wanneer ouders tijdens de reis niet bij u kunnen zijn. Vakantie met grootouders, mama en papa voor zakenreizen, verblijven bij vrienden en familie, noodgevallen ... wat de reden ook is, Mary Poppins reist met de trein voor de rust van kinderen die niet door hun ouders kunnen worden begeleid.

Van 15 maart op Ntv vertrekken treinen Italo Junior: ouders die hun kinderen alleen moeten laten reizen, kunnen rekenen op de veiligheid en hulp van Ntv-medewerkers. Wees gerust dat een persoon hen zal begeleiden tot de overeengekomen levering aan de bevoegde persoon op het aankomststation.

Daar Mary Poppins van Italo Junior belooft geen magie maar een discrete waakzaamheid, aangenaam en leuk gemaakt door een pakket spelletjes. De kinderen van Italo reizen met de Club rijtuig, met de aanwezigheid van een gastvrouw of steward die assistentie en controle kan bieden.

De minderjarige draagt ​​een identificatiebadge, met daarin de reisdocumenten. Bij aankomst op het station vertrouwt de NTV-staf het kind vervolgens toe aan de eerder door de ouder aangewezen persoon. Om kinderen te vermaken zijn er naast de herkenningskit ook spelletjes, kleurboeken en een souveniersleutelhanger Italo Junior met een haasvormige pin.

Onderhoud Italo Junior is gericht op minderjarigenvan 7 tot 13 jaar op treinen die na 8.00 uur vertrekken en om 20.00 uur aankomen. Het zal vanaf 15 maart alleen te koop zijn Pronto Italo-contactcentrum, tot 7 dagen voor de geplande vertrekdatum.

Hoeveel kost Italo Junior? Ntv heeft de kosten van de dienst vastgelegd door twee elementen te combineren: de ticketprijs, die altijd erkend wordt voor jonge gasten, een besparing van 25% op het basisaanbod en 50% op de Economy, en de bijbehorende service die varieert naargelang de lengte van de reis: 30 euro voor de enkele reis (bijvoorbeeld Rome-Napels) en 60 euro voor de andere verbindingen (bijvoorbeeld Milaan-Rome). Zo kost een Milaan-Rome met Economy-aanbieding in totaal 119 euro en een Rome-Napels 60 euro.

Pronto Italo Contact Center: 06.07.08Video: Disneys Mary Poppins 8 Hours of Chalk Art Lullabies Feed the Birds, Stay Awake (Mei 2022).