Werken

Een klein beetje Italië in het Gorgon-project

Een klein beetje Italië in het Gorgon-project


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De werking van de Redscan laserscanners voor de bescherming van de Gorgon module

Er zit veel Italiaans werk in Gorgon-project, de nieuwe aardgas (LNG) extractie- en liquefactie-installatie uit gasreserves gelegen voor de westkust van Australië. Een van de belangrijkste componenten van het systeem, de eerste van de vijf modules bedoeld voor het opwekken van elektriciteit, werd namelijk in de werkplaatsen gebouwd GE Oil & Gas (General Electric Group) van Avenza-wijk, in Massa Carrara.

De industriële module, een technologische reus met een gewicht van 2300 ton, 28 meter hoog, 50 lang en 21 breed - in feite de grootte van een gebouw met 8 verdiepingen - hij vertrok de afgelopen dagen naar Australië na een tussenstop van vier dagen in de haven van Carrara quarantaine.

De quarantaine, want dat was het, was nodig om schade te voorkomen schadelijke bacteriën de flora vanBarrow Island, waarop het systeem zal worden geïnstalleerd, een ongerept natuurgebied voor 8000 jaar.

Gezien het belang van wat er op het spel staat, zijn er veel voorzorgsmaatregelen getroffen. Het doel van absolute bescherming in deze uiterst delicate quarantainefase, waarin elk binnendringing in het ontginningsgebied de hele operatie ernstige schade zou hebben toegebracht, werd bereikt met de inzet van vier laserscanner voor maximale veiligheidstoepassingen.

Deze laserscanners, zoals Redscan en geleverd door HIJ IS EEN, het zijn apparaten met een grootte van slechts 30 centimeter en eenvoudig te installeren, in staat om een ​​echte te maken elektronische muur. De scanner scant in feite onophoudelijkvan het te controleren gebied en kan via een bijzonder geavanceerd algoritme afstand detecteren,grootte, vorm, snelheid en richting van een bewegend onderwerp, nauwkeurig herkennenhuisdieren, mensen en voorwerpen.Video: Gorgon Project UpdateFirst Quarter 2015 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Hadwyn

    Ik deel je mening volledig. Dit is een geweldig idee. Ik steun je.

  2. Moogubar

    Ze zijn vergelijkbaar met de expert)))

  3. Isaias

    Ik heb een link naar dit bericht op de site van mijn mensen geplaatst. Ik denk dat velen geïnteresseerd zullen zijn!Schrijf een bericht