Werken

EU, op weg naar 100% schone energie

EU, op weg naar 100% schone energie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tegen 2050 zijn deEuropa moet een energiesysteem realiseren dat volledig is gebaseerd op hernieuwbaar. De eindbestemming is ver weg, de reis is lang en er zijn verschillende etappes onderweg. De doelstellingen op korte termijn voorzien een klein keerpunt in 2020 en een meer beslissend keerpunt in 2030. Op dit moment heeft het WWF een nieuw rapport opgesteld met de titel 'De EU op het goede spoor zetten voor 100% hernieuwbare energie " , "De EU voor 100% op de weg hernieuwbare energie

Tegenwoordig is de Europese Commissie bespreekt de plannen op klimaat en energie voor na 2020. De nadruk die in het WWF-rapport wordt benadrukt, richt zich op interventies die de EU een besparingen 573 miljard euro voor de import van fossiele brandstoffen. Tegen 2030 zou de EU haar energieverbruik met meer dan een derde kunnen verminderen en bijna de helft van de resterende energie kunnen opwekken hernieuwbare energiebronnen, zullen de economische besparingen gepaard gaan met een zuivere bezuiniging van schadelijke emissies, verminderd met 50 procent.

De klimaat- en energiestrategieën na 2020 zullen een cruciale rol spelen.Volgens de analyses van het WWF zou de Europese Unie tegen 2030:
• minimaal 38% minder energie verbruiken dan verwacht wordt,
• meer dan 40% van zijn energie opwekt uit hernieuwbare bronnen,
• door beide te doen, zou het zijn uitstoot van broeikasgassen in de energiesector met 50% kunnen verminderen ten opzichte van het niveau van 1990.

In een sterke context economische crisis, de groene economie met de eerste regel hernieuwbaar en deenergie-efficiëntie, is de echte grote hoop. De strijd om klimaatverandering kan de economie doen herleven met de steeds toenemende creatie van nieuwe banen. Dit wordt ondersteund door 8 op de 10 Europeanen.

De klimaatverandering het wordt gezien als het op een na meest verwoestende probleem ter wereld, alleen na het probleem van armoede en honger in de wereld. Om nieuwe te creëren banen, kom uit de crisis en los het probleem op klimaatGelooft 70% van de Europeanen dat investeringen in hernieuwbare energie zou de prioriteit moeten zijn voor de komende 30 jaar, vergeleken met energiebronnen zoals schaliegas, schaliegas, nucleair en koolstofafvang en opslag.

Foto | earthzine.orgVideo: Naar een duurzaam Nederland (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Reyes

  Het idee geëerd

 2. Bikr

  Volgens mij heb je geen gelijk. Schrijf me in PB.

 3. Balar

  Eens met jou

 4. Mustafa

  Ik accepteer het met plezier. Een interessant onderwerp, ik doe mee. Samen kunnen we tot het juiste antwoord komen.

 5. Kaage

  Ik zal dit artikel toevoegen aan uw bladwijzers.Schrijf een bericht