Gidsen voor tuinieren

Stadstuinen met geïntegreerd toilet

Stadstuinen met geïntegreerd toilet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wordt genoemd "When Nature Calls", letterlijk "Wanneer de natuur roept ", het is een openbare badkamer die hij kan dragen groene ruimtes in de stad. Zoals? De openbare badkamer integreert een plantenbak en recyclet urine om de planten die direct op het toilet groeien te voeden en te bemesten. Wanneer de natuur roept, een element van straat meubilair zo bijzonder dat het moeilijk voor te stellen is onder het huis.

Denk aan de grote steden Italië, Milaan, Napels, Rome ... het probleem met deze steden is dat ze zijn voorzien van vloerbedekking met asfalt, gebouwen en diverse bestrating. Straten kunnen worden versierd met bloempotten, maar de meeste zouden kleine afvalbakken worden. Wanneer de natuur roepthet brengt gewoon een beetje groen aan de stedelijke centra een dubbele rol spelen: planter is urinoir!

De vader van het project is Eddie Gandelman. Het concept ervan is zeker twijfelachtig. Ten eerste is hij mannelijke chauvinist, omdat hij alleen herentoiletten ontwierp. Ten tweede blijkt uit de projectontwerpen niet dat de pods voldoende bedekt zijn om de juiste privacy te bieden. Welke administratie wil met zo'n urinoir groen naar de stad brengen?

Het concept zet ons echter aan één ding aan het denken: onze urine!
Urine bevat stikstof, kalium en fosfor. Deze elementen worden aangetroffen in de vorm van chemische verbindingen die de plant kunnen schaden, maar indien op de juiste manier "geïsoleerd ", kan een uitstekende nutritionele bijdrage aan de vegetatie garanderen. Voor "filter"Urine, het concept van Eddie Gandelman, gebruikt drie filtratiematerialen: steenkool, kalksteen en zand.

Men zou kunnen speculeren om het toilet van Gondelman te gebruiken als Stedelijke tuin, maar wie is er klaar om met urine geïrrigeerde groenten te oogsten? In Mexico zijn er immers al mensen die uitwerpselen van honden gebruiken om de draadloze verbinding van stroom te voorzien ...Video: Droomtuin - EIGEN HUIS u0026 TUIN (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Adelbert

  Je reageerde snel ...

 2. Speed

  waar katachtige wereld?

 3. Theon

  Zeker. Ik sluit me aan bij alles hierboven. Over dit thema kunnen we communiceren.

 4. Carmichael

  Leuke post! Ik heb veel nieuwe en interessante dingen voor mezelf opgesteld! Ik ga een link geven naar een vriend in ICQ :)

 5. Koushik

  Ik ben het helemaal met je eens. Ik vind dit idee leuk, ik ben het helemaal met je eens.Schrijf een bericht