Energiebesparend

Stadsverwarming in Busto Arsizio

Stadsverwarming in Busto Arsizio


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De overgang van olie verwarming naar de stadsverwarming (als er een dergelijk netwerk is natuurlijk) leidt dat tot een geschatte besparing van tussen de 30 en 40 procent. Tegen een traditioneel verwarming op gasAan de andere kant liggen de baten op de rekening tussen ongeveer 5 en 15 procent, omdat veel afhangt van de staat van het gebruikte systeem.

De voordelen van de stadsverwarming in werkelijkheid stoppen ze niet bij de rekening, omdat ze de traditionele ketel ermee vervangen warmtewisselaar er zijn geen kosten meer te betalen door de gebruiker voor het gewone en buitengewone onderhoud van het systeem (naast de ketel, het rookkanaal en de ventilatieopeningen), het is niet langer nodig om brandpreventiecertificaat en u geeft minder uit aan verzekeringen, omdat de oorzaak van het risico is weggenomen.

Dat is waarom een Busto Arsizio (HET GAAT), waar de bouw van het vierde perceel van het stadsverwarmingsnet in deze dagen net is begonnen, zijn er al 30 voorcontracten ondertekend door particulieren met het bedrijf AGESP-energie wie beheert de dienst. Degene in aanbouw is een tranche van meer dan 2 km die de ontwikkeling van infrastructuur in de stad op 9 km zal brengen.

Tot op heden de stadsverwarming het bedient, naast de grote openbare gebouwen in Busto Arsizio, meer dan 700 gezinnen, meer dan 100 schoolklassen en gemeentelijke zwembaden; dit toegestaan deactiveer 70 rookkanalen en van bespaar een half miljoen liter diesel.

Met de bouw van de stadsverwarmingsnetwerkDe stad Busto Arsizio, begonnen met de stadskrachtcentrale in 2009, heeft een grote structurele investering gedaan die vandaag een meerwaarde vormt voor de gemeenschap. De resultaten zijn tastbaar in termen van minder vervuiling en besparingen: 70 rookkanalen minder en een half miljoen liter dieselbrandstof bespaard (tot nu toe).

Een ander voordeel van de stadsverwarming en de meer veiligheid, omdat het gebruik van gas wordt vervangen door de levering van warm water, waardoor het risico op brand en de gevaren van vergiftiging door dampen en barsten als gevolg van gaslekken worden geëlimineerd.

een warmtewisselaar het is ook betrouwbaarder dan een traditionele ketel, ook omdat de wisselaars zijn uitgerust met een afstandsbediening is telebeheer waardoor de manager, AGESP in het geval van Busto Arsizio, om storingen in realtime te identificeren en in te grijpen.Video: Uniti contro il disagio giovanile a Busto Arsizio (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mamdouh

  Naar mijn mening heb je het mis. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken. E -mail me op PM.

 2. Berend

  Gewacht

 3. Alton

  Ik ben het er helemaal mee eens.

 4. Motaur

  It is not more precise

 5. JoJohn

  Daarin is er iets. Nu is alles duidelijk geworden, veel dank voor de uitleg.

 6. Tygorr

  Ik bedoel, je laat de fout toe. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.Schrijf een bericht