Energiebesparend

Golfenergie

Golfenergie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als we erover praten hernieuwbare energie onze geest stelt zich een windmolenpark, een fotovoltaïsch systeem en hoogstens één geothermische energiecentrale, richten we ons nauwelijks op golvende manier en de zeestromingen, maar dit is er één energiebron van groot belang voor de planeet. L 'golfenergie slaagt erin de kinetische energie van de golven te benutten voor de productie van elektrische energie met een systeem genaamd cimo-elektrisch.

KIJKEN FOTO'S VAN DE WERKINGSDIAGRAMMEN VAN ENERGIE UIT GOLVEN

Als we erover praten golfenergie er zijn veel classificaties die kunnen worden gedaan, sommige hebben betrekking op de positie van de implantaten, dus we hebben apparaten offshore, offshore, apparaten kustlijn, kustlijn en apparaten dichtbij de kust, dichtbij de kust. De keuze van de positionering hangt af van de breking van de golven of van de identificatie van de zogenaamde Hotspots, specifieke punten waarin dekracht.

KIJKEN FOTO'S VAN DE WERKINGSDIAGRAMMEN VAN ENERGIE UIT GOLVEN

Het is duidelijk dat een "kustlijn" -installatie zeer lage onderhoudskosten zal hebben, maar aan de andere kant is de hoeveelheid energie die kan worden verkregen veel lager dan die gegenereerd door een apparaat. offshore. Het ideaal zou zijn om de Hotspots energielijnen langs de kust om er het beste van te makengolfenergie en verlaag tegelijkertijd de installatie- en onderhoudskosten.

De apparaten die ze afleiden elektriciteit van golvende manier kunnen ook worden geclassificeerd volgens het elektrische opwekkingsmechanisme, dat hebben we zo oscillerende waterkolommen (OSCILLANTING WATER COLUMNS), energieomzetters bestaande uit een luchtkamer waarin het waterpeil stijgt en daalt met de golven van de zee. De golven variëren de druk in de luchtkamer die er meestal een inwerkt turbine.

De zogenoemde "Watersprong " waar een kanaal een geleidelijk afnemende breedte aanneemt zodat de doorgang van water er doorheen gaat waterkrachtturbines, vergelijkbaar met die welke worden gebruikt voor waterkrachtcentrales met beperkte watersprongen, maken ze de opwekking van elektriciteit mogelijk. Er zijn "Wave systemen"Waar een flexibele luchtzak die een turbogenerator, is verankerd aan een boei en, dankzij de golfbeweging, wordt de zak opgeblazen en weer leeggelopen door de turbogenerator te activeren. Andere apparaten maken gebruik van systemen die zijn gebaseerd op golfversterkers of het principe van de stuwkracht van Archimedes, en zelfs vandaag worden er verschillende prototypes getest die nieuwe mechanismen exploiteren.

KIJKEN FOTO'S VAN DE WERKINGSDIAGRAMMEN VAN ENERGIE UIT GOLVEN

Onder de verschillende technologieën die al wijdverspreid zijn op energiegebied, wijzen we op de Pelamis, een energieomvormer vervaardigd door de Schotse "Ocean Power Delivery Ltd". Het is een drijvend apparaat dat, geïnstalleerd op open zee, mechanische zuigers kan bedienen die op hun beurt elektrische generatoren zullen activeren.



Video: profiel werkstuk 2013 SGL Ju0026G (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Carter

  Naar mijn mening vergist u zich.

 2. Quany

  Het is niet compliant

 3. Cooper

  Tussen ons zeggen, probeer op zoek naar het antwoord op uw vraag in Google.com

 4. Saber

  Prachtig, zeer waardevol idee



Schrijf een bericht