Energiebesparend

3D Cinema Smart TV

3D Cinema Smart TV


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Degene gepresenteerd aan CES 2013 van LG is een van de eersten TV profiteren van technologie oled. Als het aankomt op TV, om deHoge kwaliteit of de 3D-functies, die bijna standaard zijn geworden. Tegenwoordig moeten slimme televisies ons in staat stellen indruk op ons te maken surfen op het internet, zorg voor toegang tot diensten streaming video en ze moeten een onberispelijke esthetiek hebben. We hebben bijna een detail over het hoofd gezien, ze moeten advertentie zijn hoge energie-efficiëntie en deoled het is de beste technologie die momenteel op de markt is.

De Smart TV van LG ze hebben alle zojuist genoemde functies, een diepgaande analyse voor de versie OLED kan worden bekeken in ons artikel. Vandaag zullen we het hebben over LG Smart TV's met advertentietechnologie hoge energie-efficiëntie LED PLUS. Technologie Slimme energiebesparing regelt de helderheid van de tv om het energieverbruik te verminderen wanneer lichtintensiteit overbodig is. Deze technologie zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw factuur. Met de scherm-uit-modus kunt u naar de audio luisteren terwijl het scherm is uitgeschakeld.

Waarom een tv met internetverbinding?
Stel je voor dat je door Facebook-profielen bladert met de afstandsbediening, op tv ... ja, misschien is dit niet de beste, maar als het beheren van sociale netwerken niet genoeg motivatie is om Internet op tv moeten we nadenken over de mogelijkheid om video's in te bekijken streaming.

Daar energielabel van deze tv is de A +. De codenaam van het Slimme tv van LG is 47LM670T-ZA en hier is innovatie full HD het geniet gegarandeerd van 100 procent Blu-ray-resoluties. Daar internetverbinding vindt plaats via Wi-Fi-toegang, draadloze technologie is rechtstreeks in de tv geïntegreerd. De 3D-bioscoop thuiskomen met de speciale bril, licht en bij de prijs inbegrepen.

De LG Smart TV is verkrijgbaar in de maten 42, 47 en 55 inch en elke versie maximaliseert elke watt die in de stroomvoorziening wordt geïnvesteerd. De catalogusprijs is £ 1079,99.Video: How to use 3D glasses samsung smart tv. how to watch 3d tv (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Maurn

  Heel erg bedankt, gewoon iets met opmerkingen op de blog, het is me gelukt om de derde keer te schrijven (

 2. Albert

  Tussen ons tijdens het spreken, zou ik dat niet doen.

 3. Matwau

  Nu kan ik niet deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Ik zal vrij zijn - ik zal zeker mijn mening uiten.

 4. Seymour

  This message is incomparable))), I like it :)

 5. Taukazahn

  Ik deel je mening volledig. Er zit iets in en het idee is goed, ik steun het.

 6. Mausho

  Tot nu toe is alles in orde.

 7. Andrei

  Ik heb zo nog niet gehoordSchrijf een bericht