Gidsen voor tuinieren

Compost thee

Compost thee


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De compost thee brengt een sap voordelen in uw tuin. Als je een fan bent van natuurlijke remedies en goden organische meststoffen wat je moet proberen is de "compost sap", EEN vloeibare meststof voor moestuin en kwekerij.

Wat is de compost thee?
De compost thee is een vloeibare versie van de klassieker compost. Perfect om planten water te geven en ze tegelijkertijd op natuurlijke wijze te voeren. Het is een organische mest vloeistof die in staat is verbeteringen aan te brengen aan de bodem die het absorbeert. Het is veel delicater dan de meststoffen die op de markt worden gevonden, voert het in feite geen agressieve actie uit op de plant.

Wanneer kan ik de compost thee?
Het kan in de modi van elk ander worden gebruikt organische mest. Het is duidelijk dat de hydratatiebehoefte van de plant gerespecteerd moet worden: het bestaat uit een grote waterige component en overmatig gebruik kan rot aan de wortels veroorzaken. Het gebruik van de compost thee het is vooral handig voor het herstellen van de populaties van organismen die nuttig zijn voor het plantenleven, dus als je net een pesticidenbehandeling hebt ondergaan of chemische insectenwerende middelen hebt gebruikt, de compost thee is de beste oplossing.

Hoe kan ik het compost thee?
De compost thee het kan zowel op de bladeren worden gespoten als om de grond water te geven. Het hangt af van de behoeften van de plant. De compost thee verbetert de voordelen van compost; als de klassieke compost alleen aan de grond kan worden toegevoegd, met toepassing van compost thee aan de bladeren, het zal de plant helpen bladziekten te doden en de eliminatie van giftige stoffen te versnellen.

Hoe is de compost thee?
Zoals de naam suggereert, de "compost thee”Wordt bereid door het te macereren compost in water. Voor de bereiding moet de compostzak in water worden ondergedompeld en laten macereren. Het mengsel moet voor gebruik door een zeef worden gehaald: als je geen echte zeef hebt, volstaat een zakje of gaasjes om als filter te dienen.


Video: Elaine Ingham Soil Food Web Compost and Compost Tea (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Muzuru

  Hier kan toch geen fout in zitten?

 2. Dalziel

  Ik ben ook enthousiast over deze vraag.

 3. JoJotaur

  Het onderwerp dat wordt besproken, staat dicht bij mij! Het is op de een of andere manier zelfs triest :(

 4. Stigols

  Er is niets te vertellen - blijf zwijgen om een ​​thema niet te bezaaien.Schrijf een bericht