Energiebesparend

Biomassa

Biomassa


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Italië is de verspreiding van biomassa-installaties verloopt met horten en stoten, maar de biomassa kan concrete voordelen opleverenmilieu en de balans van het bedrijf dat besluit het bedrijf uit te besteden aan a fabriek. De biomassa-installaties, vooral degenen die exploiteren als 'brandstof"De houtafval, zou een leidende rol kunnen spelen in de nationale energieproductie en daarmee de banden met steenkoolbronnen verbreken.

De belangrijkste bronnen van biomassa omvatten afval van landbouw-, veeteelt- of industriële activiteiten. Laten we in detail kijken:

 • Brandhout
 • Afval van de agrovoedingsindustrie
 • Afvalwater van de boerderij
 • Stedelijk afval
 • Residuen van land- en bosbouw
 • Pellets en andere speciaal gekweekte groenten

Wanneer de biomassa in kwestie is afgeleid van gemeentelijk afval, er zijn veel geschillen die moeten worden aangepakt en we verwijzen u rechtstreeks naar het artikel over het onderwerp "Afval omzetten in energie "Er is vaak verwarring tussen biomassa-installatie en de planten die omgaan met de afvalverbranding. Als het aankomt op biomassa er wordt exclusief verwezen naar afval van plantaardige oorsprong, de verbranding hiervan veroorzaakt geen vervuiling en milieuschade veroorzaakt door de zogenaamde "afvalenergiecentrales " aangegeven door het bedrijf als ecomonsters.

Voor de verspreiding van biomassa-installatie, moesten bedrijven betalen voor de verwijdering van het geproduceerde afval. Wat tot voor kort werd gezien als een kostenpost voor het bedrijf, wordt nu een winstkans met de productie van energie en toegang tot specifieke prikkels.

Biomassa en milieu
EEN biomassa-installatie voor het niet hebben van een negatieve impact op het milieu, het moet klein van formaat zijn en vooral moet het uitsluitend omgaan met de biomassa lokaal geteelde. De planten a biomassa moeten de behandeling van het afvalwater van een bedrijf als doel hebben en niet de productie van energie: als het uiteindelijke doel de productie van elektriciteit is, zal de opgezette installatie groot zijn en vooral biomassa die van verre oorden komen of zelfs speciaal geproduceerd zijn, betekent dit een grote CO2-uitstoot voor het transport van de biomassa zelf.Video: De kringloop van Biomassa u0026 Bodemverbeteraars. Educatief (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Gillecriosd

  Between us, I would turn to search engines for help.

 2. Broin

  Ik ben eindig, het spijt me, maar het komt niet helemaal in de buurt van mij.

 3. Tygodal

  Akkoord, het is het opmerkelijke antwoord

 4. Keanu

  Is het absoluut met je eens. Het goede idee, het is het met je eens.Schrijf een bericht