Werken

De figuur van de Food Manager is geboren

De figuur van de Food Manager is geboren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie is de Voedselmanager? Een professionele figuur die technische vaardigheden combineert met managementkennis in voedselvoorzieningsketen. Je wordt één met een master, de eerste in Italië werd georganiseerd door deCarlo Catteneo LIUC Universiteit van Castellanza, die begint 21 januari 2013 in samenwerking met deItaliaanse Vereniging van Levensmiddelentechnologie en het beschermheerschap van Raad van de Nationale Orde van Levensmiddelentechnologen.

De Master in Food Management van LIUC richt zich op het opleiden van nieuwe professionele profielen van technici en managers van processen in de voedingsindustrie met een bredere en transversale voorbereiding van de verschillende functionele gebieden. De cursus komt voort uit de behoefte van voedingsbedrijven om mensen in staat te stellen de barrières van competentie tussen technici (levensmiddelentechnologen, chemici, biologen) en managers van industriële voedselproductie.

Tijdens de lessen worden vijf thematische gebieden geanalyseerd: strategisch beheer van voedingsproducten; economische en financiële prestaties; productbeleid in de eten; voedselindustrie en consumentenwetenschap; transversale vaardigheden.

Er zijn ook vijf docenten die de wetenschappelijke commissie van de master vormen: Giuseppe Toscano (Prijzen en kosten - Carlo Cattaneo LIUC University); Sebastiano Porretta (SSICA - Parma); Fernando Alberti (Strategie - Carlo Cattaneo LIUC University) e Annamaria Vinci (Prijzen en kosten - Carlo Cattaneo LIUC University). Whirlpool is een premium partner; sponsor Autogrill, Illy is Peroni.

“Als het om de voedselstroom gaat, kun je je geen gesegmenteerd proces voorstellen zonder communicatie tussen de afzonderlijke momenten - hij heeft verklaard Mauro Piloni door Whirlpool -; om deze reden streven we ernaar om als toonaangevend bedrijf in de wereld van huishoudelijke apparaten en als speler in de voedselvoorzieningsketen onder onze professionals profielen te hebben die in staat zijn om de impact van technische keuzes in termen van economisch concurrentievermogen te evalueren ”.


Video: Create verified business manager or ads account (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Faelar

  Mijn excuses, maar dit past niet bij mij. Zijn er andere variaties?

 2. Vur

  Ik ben het eens met alles hierboven.

 3. Calum

  Ik denk dat ik fouten maak. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 4. Fenribei

  Net wat je nodig hebt.

 5. Rueban

  Bedankt voor de waardevolle informatie. I have used it.Schrijf een bericht