Gidsen voor tuinieren

Een truc voor de kerstster

Een truc voor de kerstster


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De planten met winterbloei ze moeten op een bepaalde manier worden verzorgd, zodat de bloemen zo lang mogelijk aan de plant blijven. Zelfs als de periode net voorbij is, onthullen we een truc waarmee je er misschien een hebt, misschien volgend jaar Kerstster op tijd klaar voor de feestdagen.

Begin in de herfst, plaats de plant gedurende 8 weken op rij elke dag 16 uur in een zwarte polyethyleen wikkel, van zonsondergang tot de vroege ochtend, en stel hem vervolgens bloot aan het volle licht door hem in een kamer te bewaren die verwarmd is tot 15-18 ° C. Op tijd voor Kerstmis heb je de rode schutbladeren en ook de kleine (nauwelijks zichtbare) crèmegele bloemen.

De kamerplanten in deze periode van het jaar hebben ze last van binnenshuis blijven, is de omgevingstemperatuur hoog en de slechte luchtuitwisseling. Het is daarom essentieel om de goed schoongemaakte bladeren op beide pagina's met een wattenstaafje gedoopt water en melk in gelijke delen. Voor de harige bladsoorten kan in plaats van het wattenstaafje een zeer zachte borstel worden gebruikt.

Een ander ding om te doen is elimineer vergeelde bladeren en identificeer de oorzaak van de vergeling, die in de meeste gevallen te wijten is aan een teveel aan water geven of een gebrek aan voedingsstoffen. We moeten er dan voor zorgen dat er geen water in de schoteltjes stagneert om verstikking van de onderste wortels te voorkomen.

Een ander ding dat u kunt doen, is de i bollen gekweekt in water en bloeide tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Deze operatie moet worden uitgevoerd als de bloemkronen zijn verdord; de bollen moeten in dozen met zeer zanderige grond worden geplaatst, licht worden bewaterd en in buitenbakken worden geplaatst onder een afdakje van krullen en een doek.Video: 22 MAGISCHE TRUCS DIE JE NU MOET PROBEREN (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Berchtwald

    Ja inderdaad. Dus het gebeurt.Schrijf een bericht