Energiebesparend

Groene ecologische huizen

Groene ecologische huizen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Heb er eenecologisch huis is de droom van velen! Ja, die met de zonnepanelen, zonder tocht, misschien volledig passief.
De groene ecologische huizen ze zijn eenvoudig te maken, maar degenen die al een huis hebben, moeten hun hoop en overtuiging opgeven groen?

Er zijn veel tussenoplossingen zonder de structuur van het huis te veranderen. Dit zijn trucs die de visuele impact, de inrichting, de dagelijkse consumptie, de levensstijl radicaal veranderen.

In de groene ecologische huizen er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

 • L 'meubilair: bij het kiezen van een meubelstuk moet u de certificering en de herkomst van het hout controleren. FSC-gecertificeerde bossen zijn afkomstig uit niet-primaire maar gecultiveerde bossen, waar geen intensieve exploitatie van natuur of arbeiders plaatsvindt.

Als alternatief kunnen we kiezen gebruikte meubels op rommelmarkten zoals Mercatopoli-winkels, waar we meubels uit het verleden tegen betaalbare prijzen kunnen vinden. Het kunnen hoogwaardige objecten zijn, wellicht te restaureren, of zelfs praktische meubels, waardoor we op aankopen besparen.
De keuze vanhergebruik onze voetafdruk op de planeet neemt af.

 • De energiebesparend: in groene ecologische huizen er is geen verspilling van water, kracht, warmte. Wanneer we deuren of ramen openen, douchen of groenten wassen, zorgen we ervoor dat we geen kostbare middelen verspillen.
 • De verwarming: in zicht groen het is goed om op te warmen met hernieuwbare materialen in plaats van met methaan of diesel.
 • De consumptie: een huis kan gezegd wordenecologischals degenen die daar wonen aandacht hebben voor hun eigen consumptie en die van henzelf verspilling een beetje van alles. Met alles bedoelen we voedsel, brandstof, voorwerpen, boeken, kleding, etc. Hergebruik enrecycling ze zouden gangbare praktijken moeten worden, geleefd door iedereen die het leven nadert groen. DE Organisch afval moet worden gebruikt om het compost.

Heb er een ecologisch huis het betekent dat u het milieu respecteert, uw gezondheid beschermt en aanzienlijk bespaart op rekeningen.


Video: Van jaren 70-huis naar duurzame designerwoning (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Iden

  Ik ben het helemaal met je eens. Er zit iets in en ik denk dat dit een goed idee is. Ik ben het met je eens.

 2. Krisoijn

  Ja ... Hier, zoals mensen vroeger zeiden: ze leren het ABC - ze schreeuwen in de hele hut

 3. Arshavir

  Onnodig te zeggen, alleen emoties. En alleen positieve. Bedankt! Het was niet alleen interessant om te lezen (hoewel ik geen grote fan ben van lezen, ik ga alleen naar internet om video's te bekijken), het is ook zo geschreven: bedachtzaam, of zoiets. En over het algemeen is alles cool. Veel succes aan de auteur, ik hoop meer van zijn berichten te zien! Interessant.

 4. Lynn

  Het is opmerkelijk, heel erg de nuttige informatie

 5. Fenton

  Hoi! Ben je bekend met de sape-uitwisseling?Schrijf een bericht