Energiebesparend

Hoe luchtverontreiniging te beperken

Hoe luchtverontreiniging te beperken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Decennialang heeft de mens delucht, toen werd hij zich er eindelijk van bewust dat hij de planeet aan het vernietigen was. Oplossingen zijn nu meer dan ooit nodig beperking van de luchtverontreiniging.
Daarn luchtverontreiniging het wordt veroorzaakt door industriële dampen, auto-uitlaten en verwarmingssystemen. Wij kunnen daar een kleine bijdrage aan leveren beperking van de luchtverontreiniging, verander gewoon onze gewoonten.

Hoe luchtverontreiniging te beperken in huis
Elke keer dat deelektriciteit er is een plant die produceert CO2 om u te voorzien kracht, dus hij begint te vermijden verspilling!

 • Laat de lichten niet branden in kamers waar het niet nodig is, schakel integendeel de stand-by van alle apparaten in huis uit.
 • Gebruik de vaatwasmachine en de wasmachine alleen met volle belading en vooral geen wasgoed bij zeer hoge temperaturen.

Het ideaal zou zijn om een fotovoltaïsch systeem en in dit geval de koolstofdioxide uitstoot ze zouden in ieder geval in de zomerperiode nul zijn.

Hoe luchtverontreiniging te beperken. De auto
Om te voorkomen dat fijnstof en PM10 het blijven vergiftigen'lucht van onze steden moeten we leren hun eigen minder te gebruiken auto en gebruik meer openbaar vervoer en vooral de fiets.
Als het nodig is om de'auto, kunt u kiezen voor deauto gedeeld. Als je moet reizen om naar je werk te gaan, reis je in de praktijk samen met andere collega's en vaak zijn het de werkgevers zelf die deze auto's ter beschikking stellen.
Lees maar eens: er zijn verenigingen waar je naar toe kunt gaan die mensen verbinden die allemaal naar een bepaald gebied moeten.

Als u een vrij lange reis moet maken, kunt u iemand vinden die dezelfde reis maakt als u en de kosten voor benzine en snelweg delen. Bedenk hoeveel geld u zou besparen!
Helaas worden deze ideeën bijna nooit overgenomen, maar ze stellen u in staat om te besparen op reiskosten en geld CO2 uitstoot.


Video: Biologie 5703 2 H 6403 2 V Allergie (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Issiah

  Je hebt ongelijk. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 2. Fenritaxe

  Wat een noodzakelijke zin... super, prachtig idee

 3. Brandelis

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht