Werken

Hoe afval melden bij de overheid

Hoe afval melden bij de overheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ll Regering doet rechtstreeks een beroep op het Italiaanse volk om de verspilling en om i bezuinigingen effectiever uit te voeren om de overheidsuitgaven. De Regering daarom besloot het de burger te betrekken bij de herziening van de overheidsuitgaven via een speciale site web. Deze online service geeft elke gebruiker de mogelijkheid om zijn eigen vooruitgang te boeken rapportage die waarschijnlijk wordt geverifieerd en misschien zelfs een reactie krijgt.

Dit is het meest recente initiatief van de directeur van Mario Monti om de kosten te verlagen na de benoeming van Enrico Bondi, voormalig reorganisator van Parmalat, in de rol van commissaris voor de herziening van overheidsuitgaven.

Hoe afval melden bij de overheid. De website
Er is een module in te vullen op de website van Regering in het gedeelte "Geef uw mening": voer eerst een reeks persoonlijke gegevens in zoals naam, adres en e-mailadres en daarna rapporteer afval aan de regering dat u als zodanig beschouwt.

Te oordelen naar hoe het met ons land gaat, is het gemakkelijk voor te stellen dat de rapporten ze zijn veel.
Zodra het werd geactiveerd, werd het overweldigd door talloze berichten van burgers. Officiële bronnen zeggen dat er meer dan 20.000 per dag arriveren.

Waarom zo'n sterke deelname van de Italianen voor rapporteer afval aan de regering?
Het is duidelijk! burgers voelen zich op deze manier eindelijk betrokken bij het kunnen laten voelen van mensen door de web, je eigen stem. ze zijn ook te moe om lastig gevallen te worden door belastingen of misschien omringd te zijn door mensen die overheidsgeld verspillen aan nooit voltooide werken of nooit uitgevoerde projecten.
Een echte openheid naar de bevolking, mits het effectief blijkt!

Alleen twijfel! Is dit een regering van technici die technici aanwijst en vervolgens de bevolking vraagt ​​het werk te doen dat technici zouden moeten doen?
Ondertussen is hier het module online in te vullen in de verschillende componenten voor degenen die van plan zijn rapporteer afval aan de regering.Video: BOVAG-nabeschouwing van Prinsjesdag 2019 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ayubu

  Naar mijn mening worden fouten gemaakt. Schrijf me in PM, spreek.

 2. Agustine

  Mijn mening is uitgebreid van A tot Z

 3. Wyatt

  Als je dit echt voor beginners hebt geschreven, had je het in meer detail moeten behandelen ...

 4. Burhardt

  Hoera!!!! Die van ons is verlopen :)

 5. Mogrel

  Ik kan u aanraden de site te bezoeken, die veel informatie bevat over het onderwerp dat u interesseert.Schrijf een bericht