Gidsen voor tuinieren

Een nieuw leven voor de kerstboom

Een nieuw leven voor de kerstboom


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De boom in de afvalcontainer: hier is wat je niet moet doen

Breng de feestdagen door komt de meest trieste tijd voor kerstboom. Als je een echte dennenboom voor in huis hebt gekocht (in de hoop dat je rekening hebt gehouden met het advies dat we je hebben geprobeerd te geven), en als je het geluk hebt een groentetuin of tuin (of een terras of een beplantbare openbare ruimte) te hebben, kun je het proberen om het te redden door het in de volle grond te planten op het moment dat u de decoraties verwijdert. Het moet gezegd dat de operatie niet altijd succesvol is, het hangt ervan af hoeveel stress de boom heeft ondergaan, maar een poging is een must.

Het eerste dat u moet doen, is wen geleidelijk aan de boom aan de verandering van omgeving zodat de overgang van de warme en droge atmosfeer van het huis naar de heldere en koude atmosfeer van de tuin hem niet te veel doet lijden. Neem hem daarom in een onverwarmde ruimte, of onder een veranda, en bescherm de vaas met stro en zakken.

De boom moet worden gezet alleen in pijn van de aarde als hij geen naalden meer verliest, en uiteindelijk nieuwe plaatsen. Tijdens de overgangsperiode matig nat maken met 'gerust' water en in de minder koude uren. Als u geen tuin of zelfs maar een klein terras heeft, kunt u uw boom meenemen naar de speciale ruimtes die veel gemeenten hiervoor gebruiken.

Door het aanleggen van openbaar groen heeft u de voldoening een bijdrage te hebben geleverd aan de realisatie daarvan milieu groen zo belangrijk om de leefomstandigheden van de plek waar je woont te verbeteren. Bovendien heb je het excuus om een ​​wandeling te maken om mensen te controleren of je boom goed groeit.


Video: Kerstboom versieren met Frisco de Sneeuwpop. Kerstfilmpjes Nederlands #kerstmis (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Presley

  Ik lijk het goed gelezen te hebben, maar begreep het niet

 2. Simon

  Vertel het alsjeblieft in meer detail.

 3. Dubv

  inderdaad vreemd

 4. Ryker

  Ik bedenk dat je niet gelijk hebt. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM.

 5. Shakajin

  de zin bewonderenswaardig en het komt op het juiste momentSchrijf een bericht