Gidsen voor tuinieren

Draadloze elektrische grasmaaier

Draadloze elektrische grasmaaier


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Maai het gras de tuin is voor sommigen hinderlijk. En ook voor het milieu is het misschien geen goed moment: uitlaatgassen van de grasmaaier, smeerolie bijvullen, volumineus grasmaaisel ... we voelen ons kampioenen van de natuur terwijl we worstelen met gereedschap in de hand, in plaats daarvan zijn we vervuilend. Wat als we het gemakkelijker proberen te maken?

Bijvoorbeeld met een draadloze elektrische grasmaaier met oplaadbare lithiumbatterij: gaat aan, maait het gras en staat in de garage. Geen snoeren aangesloten op het lichtnet tijdens het scheren, geen brandstof- of olietanks en heel weinig onderhoud: gewoon heel veel praktisch nul uitstoot.

We hebben het natuurlijk over een onprofessioneel hulpmiddel en geschikt voor kleine gazons: precies wat velen zoeken om niet gek te worden met de aanschaf van gereedschappen die niet in verhouding staan ​​tot de behoeften en de wens om ze te gebruiken. Dit is de reden waarom, aangezien we hier zijn, het naast nulemissie belangrijk is dat de grasmaaier het afvalmateriaal van het maaien minimaliseert, zodat alleen gehakseld gras op het gazon achterblijft dat als meststof wordt gebruikt.

Een grasmaaier met deze eigenschappen heeft hem onlangs op de markt gebracht Alpine, de Draadloze technologie om maximale beheersbaarheid bij de verzorging van kleine tuinen te garanderen. Een groen idee dat geen enkel detail lijkt te hebben verwaarloosd.

Alles lijkt onder de vlag van bruikbaarheid en gebruiksgemak: te beginnen met het handvat uitgerust met een dubbele veiligheidsschakelaar die maximale controle tijdens gebruik garandeert. Met de snelsluitingen daarentegen, kunt u de hellingshoek en hoogte van de handgreep in de meest comfortabele positie aanpassen en deze laten opvouwen, waardoor de afmetingen worden verkleind tot een uiteindelijke maat van een meter lang en ongeveer 50 cm hoog.

En als u met het handvat aan de bovenkant van het maaidek de grasmaaier snel en comfortabel kunt optillen en vervoeren, zelfs de laadsysteem is praktisch en snel: de batterij is gemakkelijk uitneembaar dankzij de inklapbare handgreep, is uitgerust met een LED-laadindicator en laadt snel op.

Ja, maar snijdt het goed? De Alpina grasmaaier is uitgerust met een systeem voor de gecentraliseerde maaihoogte-instelling: 6 verschillende posities (van 25 tot 75 mm) waarmee u de optie kunt kiezen die het beste past bij het type terrein en het resultaat dat u wilt bereiken. De kam aan de voorkant zorgt niet alleen voor een anti-hoofdhuidbescherming, maar helpt ook om de grassprieten gemakkelijk naar de messen te transporteren, terwijl het transparante venster op de opvangzak van 40 liter je in staat stelt om in één oogopslag de vulniveau.

De achterwielen van 250 mm zorgen voor maximale stabiliteit, zelfs op oneffen terrein, voor een hoogwaardige snede, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Ten slotte heeft het ook de bovengenoemde standaard mulchkit die het gemaaide gras fijn hakt en over de grond verdeelt om het te bemesten.Video: STIHL 6 Series Petrol Lawn Mowers. STIHL GB (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sugn

  Hij heeft toch gelijk

 2. Keanan

  Heel comfortabel! adviseren

 3. Abdul-Basit

  Ik denk dat je het fout hebt. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.

 4. Eideard

  Ik kan aanraden om naar de site te gaan, waar veel artikelen zijn over het onderwerp dat u interesseert.

 5. Eleazar

  Pardon daarvoor interfereer ik ... bij mij een vergelijkbare situatie. Schrijf hier of in PM.

 6. Shawe

  Nu is alles duidelijk, hartelijk dank voor de informatie.Schrijf een bericht