Zoekopdrachten

2013, het jaar van recordtemperaturen

2013, het jaar van recordtemperaturen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De afgelopen 11 jaar waren de meest warm van geschiedenis. Er wordt verwacht dat het 2013 zal deze trend niet onderbreken, inderdaad, aan het einde ervan zouden we het tot de warmere jaren: volgens de voorspellingen van het Met Office, de hitte van 2013 het zal in sommige regio's verwoestende gevolgen hebben en 0,57 graden boven het gemiddelde liggen.

De 2013 zal ongetwijfeld de top tien van warmere jaren opgenomen van 1850 tot heden. De temperaturen van het jaar dat we gaan beginnen, zullen ze ongeveer 0,57 graden boven het gemiddelde liggen. Als het aankomt op opwarming van de aarde, de collectieve verbeelding richt zijn aandacht op de toekomst zonder te beseffen dat i klimaat veranderingen verschijnen al enkele jaren.

Dezelfde klimaat veranderingen wat de oorzaak zou kunnen zijn van talrijke natuurrampen. In dit artikel hebben we de schade die de opwarming van de aarde het zal even duren; de kwestie mag niet worden onderschat.

De stijging van 0,57 graden werd voorspeld door het Met Office in Londen dankzij gegevens van de University of East Anglia, NASA Goddard Institute of Space Studies en de US National Oceanic and Atmospheric. In recentere onderzoeken uitgevoerd door NASA- en ESA-satellieten toonde een toename van de smelttijden van poolgletsjers.

In minder dan 90 jaar kan op aarde een stijging tot 4,8 ° C optreden. Dit zijn de meest kritische prognoses die door het Intergovernmental Panel on Climate Change zijn gepubliceerd. De koolstofdioxide uitstoot Ik sta niet aan onze kant als we bedenken dat zowel 2012 als 2011 recordpieken vertoonden.

L 'stijging van de temperatuur waartoe we dit zullen ontmoeten 2013 het kan te wijten zijn aan de natuurlijke variabiliteit van het klimaat en de opwarming van de aarde veroorzaakt door schadelijke emissies. De effecten, waarschuwen wetenschappers van het Met Office in Londen, zullen zich in verschillende delen van de wereld anders manifesteren. Het zuiden van de wereld loopt meer risico, maar in de loop van de tijd kan ook het Middellandse Zeegebied zwaar worden getroffen.Video: Tomorrowland 2014. official aftermovie (Mei 2022).