Werken

VHT: de gemeenschap als strategische hulpbron

VHT: de gemeenschap als strategische hulpbron


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een groen idee is zeker dat van VHT - Varese hijstechniek, omdat het erop gericht is de economie nieuw leven in te blazen, niet door te wachten op de grote investeerder, misschien uit het buitenland, maar door een systeem te maken van de energieën van het grondgebied en de gemeenschap. Het bedrijf werd opgericht in januari 2012 in Bodio Lomnago (VA) met een aandelenkapitaal van 4 miljoen euro: de helft gegarandeerd door lokale kredietinstellingen en de helft betaald door ongeveer veertig mensen die in het project geloven.

Tegenwoordig hebben de aandeelhouders van VHT dus aandelen variërend van 0,5% tot 10% en zijn ze grotendeels leveranciers van componenten of systeemintegratoren die met het bedrijf werken, maar ook andere ondernemers en simpele supporters. Een netwerk van wijdverbreid territoriaal aandeelhouderschap waardoor VHT van start kon gaan en 2012 kon afsluiten met een omzet van circa 500 duizend euro.

Het bedrijfsidee van VHT was om de sector van technologische hijssystemen, nu al het vlaggenschip van de Varese-industrie, die kennis en vaardigheden overdraagt ​​aan jongeren en banen creëert. "EEN horizontale sociale structuur en open dat getuigt van de wens van de gemeenschap om de productieactiviteiten weer op gang te brengen in een gebied dat, als gevolg van buitenlandse overnames en het wantrouwen van lokale ondernemers, gedoemd leek te zijn tot deïndustrialisatie ", heeft hij verklaard Libero Donati, enig directeur van VHT.

De fasen van het industriële plan van VHT waren: de aankoop van het hoofdkantoor in Bodio Lomnago (15.500 vierkante meter verlaten door Bticino), de aankoop van machines, de ontwerp-, ontwikkelings- en testfasen van de producten: celektromechanische componenten voor hijsen met een kraan (elektrische ketting en staaldraadtakel). De opendeurdag werd gehouden in juni om de sectoroperatoren in september de eerste leveringen in Italië en in het buitenland te presenteren met verzoeken die boven verwachting waren.

“Er zijn leuke verrassingen geweest op de Italiaanse markt - zei Donati - ook al is de krimp over het algemeen hevig, aangezien onze referentiemarkt in drie jaar tijd -40% heeft geregistreerd. We blijven onze verplichtingen echter nakomen en om te groeien richten we ons op buitenlandse markten: opkomende economieën zoals Brazilië, India, Zuid-Afrika, Oost-Europa, maar ook de VS en Canada ".

Voor de kwaliteit van de producten, die een hoog ervaringsniveau maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben en veilig zijn, weet VHT zich moeiteloos tussen concurrenten te profileren. 'We verzamelden ons om ons heen, in een soort korte toeleveringsketen, de beste productiebedrijven in de omgeving - Donati voegde toe -. We werken samen overtuigd van één ding: we verdienen het niet om meegesleurd te worden door de Italiaanse industriële geschiedenis, maar om vooruit te gaan, zowel in Varese als in heel Lombardije, moeten we het bundelen van middelen en energie kosten besparen en concurrerend zijn ".

Bij VHT werken momenteel 13 mensen in de opstartfase. De doelstellingen zijn terecht ambitieus: in vijf jaar tijd 80 medewerkers bereiken en tegen 2016 een omzet van 24 miljoen euro. Het break-evenpoint werd bepaald tijdens het vierde jaar van activiteit (2014), met een omzet van ongeveer 11 miljoen euro. Het investeringsplan voorziet voor de eerste drie jaar 1,5 miljoen euro in onderzoek en ontwikkeling, 500 duizend euro in infrastructuren en 3,5 miljoen euro voor de aankoop van de productiesite in Bodio Lomnago.Video: Afgrond zonder vangnet. Liefde en geweld in het werk van Arnon Grunberg - VLOGBOEK WETENSCHAP (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Gokree

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 2. Abebe

  Alles wat niet zo is, is eenvoudig

 3. Algar

  Je hebt ongelijk. Schrijf me in PM, het praat met je.

 4. Adal

  Ik begrijp niet wat je bedoelt?

 5. Zulujinn

  Een site gevonden met een onderwerp dat u interesseert.

 6. Nickolai

  Niet goed!

 7. Zulur

  Ja, dit begrijpelijke berichtSchrijf een bericht