Energiebesparend

Economische crisis, verwarming wordt afgezworen

Economische crisis, verwarming wordt afgezworen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Daar crisis van de Eurozone het laat zich sterker en sterker voelen: het lijkt erop dat in sommige geografische gebieden de economische crisis dwong de inwoners om zonder of te doen verminder het gebruik van verwarming. Al tussen 2009 en 2010 toonden ISTAT-gegevens een daling van de uitgaven voor kappers, schoonheidsspecialisten en reizen aan.

Vandaag in gevaar zijn de Basis behoeften als de verwarming. In Italië is Lombardije de regio met de hoogste gemiddelde maandelijkse uitgaven per gezin, in 2010 waren er gemiddelde maandelijkse uitgaven van 2.896 euro, maar ook in het rijke noorden nemen de gegevens af. De Noord-Zuid-kloof wordt sterk gevoeld als de vergelijking wordt gemaakt met regio's als Sicilië. Steeds meer gezinnen gebruiken discountwinkels om te winkelen en sommigen worden gedwongen het zonder te doen verwarming.

Italië is niet de enige dramatische realiteit in Europa. Ongeveer 4 miljoen Spanjaarden leven in omstandigheden van brandstof armoede: le economische moeilijkheden maken het onmogelijk om het gezin het recht te garanderen verwarming binnenshuis tijdens de winter. De gegevens zijn vrijgegeven door het Spaanse Observatorium voor Duurzaamheid (OSE).

Omdat economische crisis, in Italië, gaven degenen die dat konden, er de voorkeur aan om kachels en open haarden te herontdekken om de steek van de Bill. Volgens de laatste Istat-gegevens is het verbruik van brandhout met 26% gestegen ten opzichte van 10 jaar geleden. Laten we dat in Italië niet vergeten, als het om gaat kracht, er zijn de de duurste tarieven in Europa.

Volgens de Federconsumatori National Observatory, de verwarmingsrekening voor een gezin dat in Italië woont, in een huis van 85 m2 en 1200 liter diesel per jaar verbruikt, is dit gelijk aan1752 euro per jaar, 602 euro meer dan een Frans gezin en 696 euro meer dan een Engels gezin.

Daar economische crisis is ook te vinden op Google, er zijn veel gebruikers die dagelijks op internet zoeken naar strategieën voor bespaar op verwarming en de crisis overleven. Nu meer dan ooit investeren inenergie-efficiëntie zou de winnende strategie kunnen vertegenwoordigen tegen de dure rekening.Video: Arnoud Boot over de economische krimp van 7,5 procent die het IMF voorspelt. Op1 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Griorgair

  Een interessant punt

 2. Kynthelig

  Ja werkelijk. En ik ben er mee geconfronteerd. Laten we deze vraag bespreken.

 3. Gukazahn

  cool .... mooi ... en niet alleen

 4. James

  Ik ben eindelijk, mijn excuses, ik wilde ook mijn mening geven.

 5. Dubh

  Ik deel je mening volledig. Ik vind dit een goed idee. Ik ben het met je eens.

 6. Maclaine

  Ik denk dat je je vergist.Schrijf een bericht