Energiebesparend

Kerstinkopen, hoeveel kost je mij?

Kerstinkopen, hoeveel kost je mij?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je weet hoeveel het is kerstinkopen doen het kost je portemonnee, maar je weet niet hoeveel het kostmilieu! We zitten midden in de feestdagen, jullie hebben allemaal al kerstcadeaus ingepakt en bezorgd, maar wat gevolg had je boodschappen gedaanmilieu?

Ben je wilde en ongebreidelde consumenten of ben je deugdzamer? Eet minder vlees en het kopen van lokaal geproduceerde producten zal je meer opleveren deugdzaam 365 dagen per jaar maar om over te praten kerstinkopen doen was Chris Hendrickson, hoogleraar civiele techniek en milieutechniek aan de Carnegie Mellon University.

Voor de gemiddelde consumentis de grootste bron van vervuiling het huis en de auto waarin hij rijdt. Een studie gepubliceerd door onderzoekers van Carnegie Mellon University toont aan dat de belangrijkste bronnen van schadelijke emissies het is de eigen auto en de woning; maar dit zijn slechts twee factoren: een gezin neemt duizenden beslissingen in een jaar. Gedurende vakantie seizoen en andere herhalingen ontstaan ​​er twijfels over wat te geven of wat te kopen voor het huis.

Er zijn er relatief weinig cadeautjes die een aanzienlijke impact hebben op het milieu. Ondanks alle reclameboodschappen en marketingstrategieën van de fabrikanten is de lijst met te kopen geschenken (en die met geschenken die NIET te kopen) erg klein, de regels voor deugdzaam winkelen ze zijn er weinig. Voor dit jaar is het misschien te laat, maar houd rekening met deze regels voor Kerstvakantie 2013.

 1. Koop en eet minder rood vlees en minder zuivelproducten. De milieu-impact van deze voedingsmiddelen is groter dan die van andere voedingsmiddelen.
 2. Ga winkelen met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Deze gewoonte kan deCO2-voetafdruk van uw aankopen met ongeveer 50 procent.
 3. Koop cadeaus in dezelfde winkel en als u online koopt, kiest u de langzaamst mogelijke verzendmethode. Op deze manier daalt de CO2-voetafdruk met 20 procent.
 4. Recycle het inpakpapier of gebruik oude kranten als verpakking
 5. Maak slimme geschenken met de nadruk op energie-efficiëntie. Moet je een lamp of een tv geven? Zorg ervoor dat de nieuwe minder energie verbruikt dan de oude!


Video: MAKE UP STASH OPRUIMEN. Lippenstiften, lipgloss en andere lipproducten. Sheling (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Taggart

  Hier zit iets in. Ik dacht er vroeger anders over, heel erg bedankt voor de hulp bij dit probleem.

 2. Bryant

  kan niet zijn

 3. Ainslie

  gewist

 4. Holwell

  Many people confuse their imagination with their memory….

 5. Abhaya

  Het klampt zich vast, klampt zich vast. goed geschreven!Schrijf een bericht