Biologisch voedsel

Biologisch fruit

Biologisch fruit


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ons lichaam heeft een uitgebalanceerde toevoer van voedingsstoffen nodig, zoals vitamines, mineralen, enzymen en andere belangrijke elementen. In ons dieet speelt voeding een cruciale rol fruit en groenten. In het bijzonder de fruit. Omdat? De vrucht wordt voornamelijk rauw ingenomen, zonder koken.


Deze factor maakt de fruit rijk aan voedingsstoffen maar ook minder veilig: een simpele wasbeurt is niet altijd voldoende. Het is in deze context dat de biologisch fruit het is de perfecte bondgenoot van het organisme. Meer dan van biologisch fruit van label, laten we erover praten biologisch fruit van lokale teelt.

Veel mensen onderschatten het belang van biologisch, maar zowel groenten als fruit zijn tegenwoordig door de verarming van de bodem, de lange transport- en opslagtijden en vooral door het massale gebruik van meststoffen / pesticiden, fruit en groenten langzaam uitgeput van hun eigen stoffen vitaal.

Een voorbeeld? De appels vandaag bevatten slechts 20 procent van de Vitamine C vergeleken met appels die 20 jaar geleden werden onderzocht. Hetzelfde geldt voor het bètacaroteen in venkel dat slechts een vijfde vasthoudt, het calcium in broccoli daalde met tweederde enzovoort voor peren, abrikozen, perziken, enz .. De biologisch fruit het kan deze eeuwenoude vraag, althans gedeeltelijk, oplossen.

Veel onderzoeken tonen aan dat de hoeveelheid voedingsstoffen in de fruit is hetzelfde, of het nu is biologische teelt, beide als het om industriële teelt gaat. Dus hoe moet de klant? Hij moet gewoon kopen bij de kleintjes lokale boeren.

Kopen fruit van een lokale producent kan ons meer voordelen opleveren dan het erg dure biologische merk. Degenen met een kleine teelt van land zijn niet van plan zich op de massa te richten, daarom passen ze geen industriële teeltmethoden toe. De overgrote meerderheid van boeren, bewerkt het land door traditionele methoden toe te passen om verse en echte producten te verkrijgen. Door een nul kilometer ook het probleem van de uitputting van fruit door opslag en transport zal worden weggenomen.Video: Sprankenhof. Biologische pluktuin (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Regenweald

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf in PB.

 2. Cumin

  Alternatively, yes

 3. Telfer

  Prachtig, dit is waardevolle informatie

 4. Cha'tima

  Bedankt voor het kiezen van informatie. Dat wist ik niet.Schrijf een bericht