Energiebesparend

Bespaar energie op kantoor

Bespaar energie op kantoor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We hebben gezien hoe we een kantoor kunnen inrichten met aandacht voor de goede milieupraktijken. Vandaag zien we enkele strategieën om ons kantoor meer te maken efficiënt vanuit een oogpunt energiek. Snij de energieverspilling staat gelijk aan bescherming van het milieu e geld besparen: elke watt van elektriciteit bespaard, verandert in een handvol extra centen die we aan het einde van de maand in onze portemonnee zullen vinden.

Nu het nieuwe jaar nadert, is iedereen het beroemde aan het verfijnen lijst met goede bedoelingen. Anderen maken de balans op van de eindejaarsbegroting, gezien de releases voor de rekeningen van uw kantoor. Wat zou u zeggen om economische verliezen te verminderen met een goede energiestrategie? Om te beginnen, wanneer u de uwe uitrust kantoor met elektrische apparatuur, kies de machinesadvertentie hoge energie-efficiëntie en volg onze suggesties:

Kopieermachine. Ik wed dat het altijd aan staat! Denk eraan om het op stand-by te zetten als het niet in gebruik is. Zeg ook tegen uw medewerkers dat ze het moeten doen. Zet je de kopieermachine 's nachts op stand-by, dan bespaar je als het ware veel elektriciteit met het equivalent van de bespaarde energie waarmee je 30 kopjes thee kunt zetten!

De lichten. Doe alle lichten uit voordat u het kantoor verlaat. Door elk licht uit te doen, heb je binnen een jaar genoeg energie bespaard om een ​​huis ongeveer vijf maanden te verwarmen.

De computers. Als je computers 's nachts aan laat staan, die van jou elektriciteitsrekening het zal je laten lijden! Gedurende een jaar levert de nachtelijke activiteit van computers in een middelgroot kantoor veel op CO2 zoveel als dat wordt uitgegeven door een bus.

DE desktop computer kan worden vervangen door goden notitieboekje. Laptops verbruiken 85% minder energie dan een desktopcomputer. EEN besparingen overwegen!

Verwarming. Plaats geen meubels of andere omvangrijke accessoires (kledingkasten, fauteuils ...) in de buurt van radiatoren of andere verwarmingssystemen. Deze objecten zullen de warmte uiteindelijk absorberen en deze uit de atmosfeer van dekantoor. Koop daarnaast een thermostaat en verlaag de kantoortemperatuur met 2 graden.

LED. De gloeilampen hoog energie-efficiëntie ze gaan 10 keer langer mee dan conventionele lampen. Tijdens zijn levenscyclus zal een energiezuinige gloeilamp een besparingen ongeveer 70 euro.Video: Wat is duurzaam? Huh?! Het Klokhuis onderneemt (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Priour

  Wat raad je mij aan?

 2. Zacarias

  Volgens mij is het duidelijk. Ik heb het antwoord op uw vraag gevonden op google.com

 3. Charro

  Ik denk dat dat de fout is. Ik kan bewijzen.

 4. Adjatay

  Frankly, you are absolutely right.

 5. Sayyar

  Perfect, en ik dacht.

 6. Bohort

  Ik promolchu waarschijnlijk

 7. Karif

  Een zeer interessante zin

 8. Tadtasi

  Als er ook uw manier is. Wees wat je wilt.Schrijf een bericht