Zoekopdrachten

Elektriciteit uit het heelal

Elektriciteit uit het heelal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tot voor kort waren groepen wetenschappers op jacht naar methanogene bacteriën, niet vanwege hun vermogen, maar om dat te bewijzen er is leven op Mars. Het begon allemaal toen doses van methaan op de Rode Planeet en op Titan. Wetenschappers en toeschouwers van over de hele wereld begonnen aan te nemen dat dat misschien zo was sporen van leven zowel op Mars als op Titan, micro-organismen die kunnen produceren methaan. Het was 2007 en dit zou het bewijs kunnen zijn van het bestaan ​​van buitenaardse levensvormen.

Het scenario lijkt te zijn overgenomen X-bestanden maar helaas ben ik Dana Scully niet en er is ook geen Agent Mulder. Na talloze onderzoeken kwam de hypothese van buitenaardse levensvormen werd ondervraagd en vandaag, in 2012, stortte het volledig in. Een rover die door NASA is verscheept Mars erin geslaagd om te registreren methaan doses, maar de TLS-spectrometer heeft een reeks concentraties gedetecteerd, verkregen met 95% betrouwbaarheid, variërend van maximaal vijf delen per miljard tot minimaal nul.

Zo werd begrepen dat er waarschijnlijk helemaal geen Mars is methaan. Nu rust de hoop op een niet-homogene verdeling van het gas, dus waar de NASA-spectrometer zijn metingen heeft gedaan, is er geen methaan, maar een paar kilometer verderop zou dat wel kunnen. Terwijl de Nieuwsgierigheid blijft Mars analyseren, een groot aantal schone energie. De voltooiing van het project is niet eens zo ver weg.

In een rapport van het Indiase ministerie van Defensie werd voorgesteld een internationaal programma op te zetten met als doel er een op te zetten energiebasis in een baan. Een op iets meer dan tien jaar geostation gelanceerd in een baan om ons aardbewoners van elektriciteit kunnen voorzien.

Specifiek is het zonnecollectoren in staat om de straling van de zon continu op te vangen, 24 uur per dag. Er zullen geen uren duisternis meer zijn zonnepanelen. L 'schone energie verzameld in een baan zou dan worden verzonden naar de aardbasis. L 'ruimte-energie zou de beste strategie kunnen zijn om in de elektriciteitsbehoeften van de aarde te voorzien en het zou deze drastisch kunnen verminderen schadelijke emissies.

Zeker om een energiecentrale veel brandstof zal in een baan om de aarde worden verbrand, maar het is een CO2-investering die in de loop van de tijd zal worden terugverdiend. Het project kan al in 2025 concreter worden.Video: EM deel 5: Het menselijk lichaam, elektriciteit en magnetisme. nb. plaatje is van os sphenoid. (Mei 2022).