Energiebesparend

Verlaag de energiekosten in het bedrijf

Verlaag de energiekosten in het bedrijf


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verbruik en onderhoud zijn nadelig voor investeringen

De energieprijs elektriciteit baart bedrijven, vooral KMO's, die zich al inzetten om concurrerend te blijven en de algemene kosten onder controle te houden, zorgen te maken. Dit is de reden waarom het zorgvuldig sturen van leveranciers en het nemen van maatregelen voor vermindering van energiekosten het zijn strategische prioriteiten geworden. Hier zijn de belangrijkste tips die experts aan bedrijven geven om de situatie onder controle te houden.

Lees en begrijp uw contract. Het ligt voor de hand, maar de praktijk leert dat veel bedrijven niet bekend zijn met het contract dat hen bindt aan de energieleverancier. Veel leveranciers bieden verschillende gebruikersprofielen aan, en elk bedrijf moet het profiel vinden dat het beste aan hun behoeften voldoet. Het is van fundamenteel belang om ook de voorwaarden van het contract te controleren, de vervaldatum te kennen en mogelijk handigere leveranciers te evalueren. Er zijn vaak speciale aanbiedingen waarvoor het raadzaam is om meerdere leveranciers te evalueren om mogelijke besparingen niet te missen.

Ken uw gebruikspatronen. Bedrijven moeten hun verbruik controleren, periodiek meterstanden uitvoeren en hun rekeningen controleren. Alleen door te beseffen hoeveel energie er wordt gebruikt, kunnen we stappen ondernemen om het efficiënter te gebruiken.

Afval elimineren. Volgens een recent onderzoek van de Carbon Trust, een Britse onderzoekssite die gespecialiseerd is in analyse van energieverbruik, kunnen kleine bedrijven meer dan 7.500 euro per jaar besparen door eenvoudige regels voor energie-efficiëntie voor hun werknemers af te dwingen. Ten eerste moet iedereen in het bedrijf worden aangemoedigd om ervoor te zorgen dat lichten, lampen, monitoren en computers zijn uitgeschakeld als ze niet worden gebruikt, vooral aan het eind van de dag. Nog een regel: koppel de opladers voor mobiele telefoons los en zorg ervoor dat deuren en ramen gesloten zijn als de verwarming aan staat.

Efficientie verbeteren. Overschakelen op verlichting met een laag energieverbruik en ervoor zorgen dat de ketels en radiatoren die in het bedrijf zijn geïnstalleerd regelmatig worden gecontroleerd, kan geld besparen. Investeer in de nieuwste generatie pc's, monitoren en printers die zorgen voor een lager energieverbruik. Wat dat betreft zijn er goede aanbiedingen op de markt: zo heeft Dell, een van de grootste wereldwijde IT-providers, een certificering gelanceerd Energie slim die hardware, software, professionele services en tools combineert die zijn geoptimaliseerd voor een laag verbruik. Energy Smart-werkstations, desktops en notebooks kunnen het verbruik met wel 95% verminderen.

Virtualiseer. Virtualisatietechnologie bespaart energie, verlaagt de bedrijfskosten en vereist minder administratie. Omdat virtualisatie kleine bedrijven in staat stelt meerdere applicaties en besturingssystemen op één server te hosten, helpt het hen om concurrerend te blijven, omdat ze hun ontwikkelingscycli kunnen versnellen en de inzet van nieuwe bronnen kunnen versnellen. De economische voordelen strekken zich uit tot energiebesparing, het koelsysteem en fysieke ruimte. Door meerdere servers samen te voegen, wordt het gemakkelijker voor een bedrijf om de infrastructuur te beheren, beheersystemen te vereenvoudigen en milieu-efficiëntie te bevorderen door het energieverbruik te verminderen.

Zorg dragen voor het hart van het bedrijf. IT-afdelingen staan ​​onder druk om te proberen de bedrijfskosten te verlagen met behoud van topprestaties en ervoor te zorgen dat kritieke applicaties altijd actief zijn. Servers vormen het hart van het bedrijf, verwerken grote hoeveelheden data en ondersteunen de belangrijkste applicaties. Servers van de volgende generatie bieden maximale rekenkracht tegen minimale kosten en werken bij hoge temperaturen, wat de koelingskosten verlaagt.Video: Duurzaamheid geeft energie aan je bedrijf! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Martino

  geen varianten...

 2. Now

  Het spijt me, maar het komt niet op mijn pad. Zijn er andere varianten?

 3. Joshua

  Wat moet in zo'n geval worden gedaan?

 4. Colvert

  Ik raad je aan om een ​​site te bezoeken waar veel artikelen staan ​​over een thema dat je interesseert.Schrijf een bericht