Zonne

China, de nieuwe minnares van de zon

China, de nieuwe minnares van de zon


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een paar maanden geleden kondigde China aan zijn doelstellingen in de sector te verviervoudigen fotovoltaïsche. Blijkbaar heeft het honger schone energie het is nog niet gestild dus voegt meer toe zonne-energie naar zijn Doelen.


Het was pas juli toen de China het verhoogde zijn officiële doelstellingen om ze tegen 2015 op 21 GW geïnstalleerd vermogen te brengen. Een paar maanden later, in september, sprak China over het verhogen van zijn doelstelling tot 40 GW. Vandaag kunnen we enig licht werpen op de positie van China, laten we eerst teruggaan naar de geschiedenis ervan.

Slechts 18 maanden geleden, deChinese zonnelens, te bereiken in 2015, was behoorlijk slecht, 5 GW. Maar pas in 2012 installeerde China een vermogen ver boven de 5 GW! Nogal verrassend, is het niet?

China is economisch booming. De lage arbeidsprijzen in China veroorzaken problemen voor markten over de hele wereld, vooral als het om fotovoltaïsche. China heeft zich vandaag gerealiseerd dat het zowel een belangrijke exporteur van Fotovoltaïsche panelen, is een megaproducent van schone energie. L 'zonne-energie in China daalde het in prijs en plaatste het zichzelf tegen een vrij concurrerende prijs op het elektriciteitsnet, we hebben het over een kost die momenteel nog steeds daalt.

Volgens een analyse van Deutsche Bank (de Duitse bank) zou China een groeipercentage in de sector hebben zonne- van tenminste 10 GW aan energie geïnstalleerd om de drie jaar. Deutsche Bank onderschat waarschijnlijk de groeicapaciteit van China als we bedenken dat pas in 2012 de geïnstalleerd vermogen heeft meer dan 5 GW overschreden. De Bank of Germany besluit haar rapport door te stellen dat China bij dergelijke tarieven tegen 2020 meer dan 100 GW aan stroom zou kunnen hebben!

Een samenvatting van de doelen die China in 2015 heeft gesteld

 • In juni 2011 verdubbelde het zijn doelstelling van 5 GW naar 10 GW.
 • In december van hetzelfde jaar ging het van 10 GW naar 15 GW.
 • In juli 2012 ging het van 15 GW naar 21 GW
 • Vandaag zouden we het hebben over het gaan van 21 GW naar 41 GW ... biedt iemand meer?!?

Eind 2011 behoorde China niet eens tot de 5 landen met de grootste capaciteit fotovoltaïsche energie geïnstalleerd. Het scenario werd aangevoerd door Duitsland, gevolgd door Italië, Japan, Spanje en de Verenigde Staten. Zodra we het samenvatten, eind 2012, zal het scenario veranderen!

Niet alles wat blinkt is goud, China heeft een lastige positie als het om gaatschadelijke emissies en mensenrechten.Video: EggDay 2017 - Peter Surai (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bragar

  Ik vind dit een goed idee. Volledig met haar eens.

 2. Osmund

  Als je goed kijkt, kun je hier enkele interessante punten vinden ...

 3. Byford

  We zullen terugkeren naar het onderwerp

 4. Vudosho

  What can you say about this?

 5. Dean

  Ik denk dat je de fout toestaat. Ik kan het bewijzen.Schrijf een bericht