Werken

Jongeren en groene economie op Sardinië

Jongeren en groene economie op Sardinië


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dertien weken groene economie in Europese bedrijven en instellingen. De mogelijkheid biedt plaats aan 45 jonge afgestudeerden van de provincie Sassari dankzij Leonardo da Vinci-project in samenwerking met deUniversiteit van Sassari. Doelstelling: een team van protagonisten vormen van het 'groene keerpunt' van Noordwest-Sardinië en tegelijkertijd jonge mensen een ervaring bieden die van primair belang is op de wereldwijde arbeidsmarkt.

De P.rogram Leonardo da Vinci het stelt 45 beurzen ter beschikking van 13 weken, elk met een waarde van meer dan 2 duizend euro. Er zijn drie voorwaarden om de beurs te verkrijgen: jonger zijn dan 35, woonachtig zijn in een van de gemeenten van het provinciaal grondgebied van Sassari en een diploma hebben in technisch-wetenschappelijke, juridisch-economische of communicatieve onderwerpen.

De stagiaires worden verwelkomd door particuliere bedrijven en openbare instellingen: 25 beurzen zullen binnenkomen Belgie, 9 richting de Spanje, 6 een Malta en 5 a Cyprus. De totale financiering van het programma is verdeeld over Europese fondsen, gelijk aan ongeveer 145 duizend euro, en de cofinanciering van de provincie Sassari voor 50 duizend euro. Aan het einde van hun zakelijk verblijf in het buitenlandkrijgen de deelnemers de kans om de op het Sardijnse grondgebied verworven vaardigheden te benutten.

“Focus op jonge mensen - hij heeft verklaard Alessandra Giudici, President van de provincie Sassari - is de beste strategie om de doelstellingen van de Europese Unie op het gebied van ecologische duurzaamheid te bereiken, in het licht van de deugdzame weg die is ingeslagen met de toetreding van onze provincie tot de Burgemeestersconvenant, de Burgemeestersconvenant”.

Sassari is de enige provincie in Italië die de betrokkenheid heeft verkregen van alle gemeenten, 66 van de 66, bij het Burgemeestersconvenant. Dit vergemakkelijkte de lancering van het Leonardo da Vinci-project. "Jonge mensen - concludeerde Giudici - zij zullen een fundamentele hulpbron vormen om op innovatieve en technologisch geavanceerde wijze het hoofd te bieden aan de uitdagingen waarmee de gemeenten in Noordwest-Sardinië worden geconfronteerd ".Video: Ps Dawie Pieterse 07042019 Afr (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Aren

  Thanks for your help in this matter, I would also like something you can help?

 2. Westen

  Je hebt een goede blog.

 3. Gora

  Een heel grappig bericht

 4. Hanford

  Prachtig, het is een kostbaar antwoord

 5. Delrick

  Volgens mij ben je de verkeerde weg ingeslagen.

 6. Bagdemagus

  Ik doe mee. Dus het gebeurt.

 7. Albaric

  Het lijkt mij, je had het misSchrijf een bericht