Auto

Wat ontbreekt er aan een elektrische auto

Wat ontbreekt er aan een elektrische auto


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Laat u niet misleiden door de titel, dit artikel is niet bedoeld als een controverse tegen innovatie, maar we zullen licht werpen op een onderzoek dat in Duitsland is uitgevoerd.

Een .... hebben'elektrische auto het betekent Geld besparen voor de brandstof maar ook van monteur! DE elektrische motoren ze bestaan ​​uit weinig onderdelen en zijn gemakkelijker te repareren, terwijl conventionele automotoren uit honderden (soms zelfs duizenden) onderdelen bestaan. Om deze en andere redenen suggereert onderzoek dat de elektrische auto's ze kunnen de onderhoudskosten met minstens 35 procent verlagen in vergelijking met wat nodig is voor een benzine- / dieselauto.

Het onderzoek werd uitgevoerd door het Institute for Automotive Research (IFA) en de Universiteit van Nürtingen-Geislingen, in Zuid-Duitsland. Het onderzoek concludeerde dat het bezit van eenelektrische auto levert voldoende economische voordelen op om de initiële aankoopinvestering af te betalen.

Het is waar, de initiële kosten van eenelektrische auto het lijkt misschien nog steeds te hoog, maar de studie heeft uitgewezen dat over een periode van acht jaar, alleen op onderhoud, eenelektrische auto brengt een economische besparing van 3.650 euro. Het onderzoek vergeleek aelektrische auto aan eenconventionele auto, rekenen op een relatief laag jaarkilometrage van 5.000 kilometer. Het behoeft geen betoog dat hoe meer kilometers u aflegt, hoe eerder de initiële investering wordt terugverdiend.

DE elektrische voertuigen ze missen talrijke componenten die traditioneel worden aangetroffen op voertuigen met interne verbrandingbovendien de remmen en andere mechanische componenten, in eenelektrische auto, ze hebben de neiging om langer mee te gaan. Zelfs de autofabrikanten hebben dit voordeel opgemerkt, zo erg zelfs dat Ford een lijst heeft samengesteld met componenten die niet op zijn Focus elektrisch. Enkele van de mechanische onderdelen ontbreken in de elektrische auto's zijn: uitlaatdemper, bougies, oliecarter, luchtfilter, brandstoffilter, koppeling, dynamo, radiator, kronkelige riem, startmotor, thermostaat, distributieriem, waterpomp ... Dus wie heeft eenelektrische auto u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de radiator, deze zal hooguit de accu wanneer het zijn oplaadcycli heeft voltooid.

Rijd eenelektrische auto biedt veel voordelen:
- aankoopprikkels
- gratis doorvoer in de ZTL
-geen geluidsoverlast
- sterk verminderde CO2-uitstoot
- Lagere onderhoudskosten
- grote besparing op brandstofkostenVideo: Fords eerste ev: de Mustang Mach-E - Veel paardenkrachten en 600km bereik (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Megor

  Natuurlijk. Het was ook bij mij. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of op PM.

 2. Ren

  Excuses voor het storen, ik wilde ook mijn mening geven.

 3. Chad

  Ik ben erg dankbaar voor je hulp in deze kwestie, misschien kan ik je ook ergens mee helpen?

 4. Eadsele

  Ik bedenk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Petrus

  A useful argument

 6. Kaylan

  Ik bedoel, je laat de fout toe. Voer we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 7. Tygogore

  Ik raad u aan de website te bezoeken, waar veel informatie over het onderwerp van belang voor u is. Zal je niet medelijden hebben.

 8. Donogb

  Wat je gedachten betreft, ik voel me volledige solidariteit met je, ik wil echt je meer uitgebreide mening hierover zien.Schrijf een bericht