Energiebesparend

Biogas ook voor Apple

Biogas ook voor Apple


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

L 'appel heeft besloten om de capaciteit van de energiecentrale van zijn datacenter in North Carolina. De centrale is brandstofcel en heeft momenteel een vermogen van 5 MW. Na deupgrade, zijn vermogen zal 10 MW bereiken, waarmee dat van North Carolina, de grootste brandstofcelcentrale in de wereld van Hitech, daarmee de titel van de eBay.

Met zijn 6 MW-fabriek kon eBay bogen op een pionier op het gebied van database-energiesystemen biogas maar Apple met zijn brandstofcellen gaat hard achteruit. De brandstofcellen De krachtpatser van Apple wordt aangedreven door biogas van lokale stortplaatsen. De biogas het lijkt sterk op aardgas doordat het voornamelijk bestaat uit methaan. Het is precies het methaan dat de biogas.

De biogas is een bijproduct van het verval van organisch materiaal (voedselafval, plantaardige reststoffen maar ook uitwerpselen en afvalwater). Niet iedereen heeft er veel vertrouwen in biogas daarom zo energiebron het wordt niet genoeg uitgebuit. Het wordt als onbetrouwbaar en soms zelfs inefficiënt beschouwd. Energiebeheerschema's voor datacenters en servers van giganten zoals eBay, Apple en, zij het in mindere mate, Microsoft, dienen het milieu, maar nog meer om meer zichtbaarheid en vertrouwen te geven aan biogas als energiebron.

De krachtprojecten van de brandstofcellen door biogas het gebruik van fossiele brandstoffen en laat zien dat er nog een is alternatieve energiebron, biogas. Als dat appel is de plant een biogas groter, dat van Microsoft is het meest innovatief, het is de eerste directe integratie van een datacenter met een bron van biogasproductie; in andere praktijken haalt het datacenter van Microsoft zijn energie rechtstreeks uit een afvalwaterverwerkingscentrum, terwijl de datacentra van Apple en eBay de biogas van stortplaatsen die gespecialiseerd zijn in dergelijke productie.


Video: Introducing the new MacBook Air Apple (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Qeb

  Zo is een leven. Er is niets aan te doen.

 2. Washburn

  Het is het daarmee eens, deze opmerkelijke mening

 3. Gucage

  Maar is het effectief?

 4. Nikogar

  In dit iets is ik denk dat het het uitstekende idee is.

 5. Caith

  En hoe in dat geval om te handelen?

 6. Kagajas

  What a phrase ... the phenomenal idea, admirableSchrijf een bericht