Energiebesparend

De spaarzame koelkasten van Samsung

De spaarzame koelkasten van Samsung


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De huishoudelijk elektriciteitsverbruik het is een niet te verwaarlozen uitgavenpost in het gezinsbudget en heeft er ook een impact op CO-uitstoot die de planeet vervuilen. Dus hier zijn apparaten die steeds zuiniger worden, nu herkenbaar dankzij de energie classificatie wettelijk verplicht. Maar de race om te sparen houdt niet op omdat fabrikanten hebben begrepen dat gebruikers gevoelig zijn geworden voor het groene thema, evenals voor het economische thema, dat steeds meer aankopen stimuleert.

Om minder energie te verbruiken (en minder te vervuilen) de nieuwe koelkasten Samsung zijn uitgerust met de innovatieve compressor Digitale omvormer, waarmee u het geleverde vermogen kunt moduleren op basis van de werkelijke behoeften, zodat een energiebesparend 20% vergeleken met een traditionele compressor. De beste koelprestaties worden ook gecombineerd met de extreme stilte die wordt geboden door de speciale geluidsabsorberende coating.

Technologie Geen Frost Premium Anderzijds garandeert het een betere bewaring van voedsel dankzij de gecombineerde werking van een systeem van interne en externe sensoren en het exclusieve Multi Flow afzonderlijk beheersysteem voor luchtstroom dat op elk schap aanwezig is. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar ontdooien van de koelkast: in feite verwijdert het Samsung No Frost Premium-systeem overtollig vocht voordat het in ijs kan veranderen. Bovendien stelt het CoolSelect Zone-compartiment je in staat om voor elk type voedsel de meest geschikte bewaartemperatuur te kiezen.

De eerste komt ook van Samsung dubbeldeurs koelkast met grote capaciteit klasse A ++. Dit model is ontworpen met een capaciteit van meer dan 500 liter en is geschikt voor grote gezinnen en voor diegenen die grote hoeveelheden voedsel beter willen bewaren. De LED-plafondverlichting zorgt voor maximale interne zichtbaarheid met minder verwarming, terwijl het dankzij de dispenser altijd mogelijk is om verse dranken te hebben. Esthetiek? Altijd verfijnd, volgens de Samsung-stijl, in geborsteld roestvrij staal.


Video: Samsung Food Showcase American Style Fridge Freezer (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Linddun

  Het maakt me echt blij.

 2. Bonifacio

  aaaaaa, Martin, you're just a super megachel

 3. Diedrick

  Theateraccessoires komen eruit wat het is

 4. Taujora

  Ik heb zo nog niet gehoordSchrijf een bericht