Zoekopdrachten

Flight USA, elektrische fietsen

Flight USA, elektrische fietsen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De verschillen tussen de verschillende elektrische fietsen ze kunnen groot zijn, net als auto's. In ons land is de enige factor die niet verschilt tussen de elektrische fietsen is de maximale snelheid die niet hoger kan zijn dan 25 km / u, maar er zijn veel variaties, te beginnen met de esthetiek, de schokdempers, het gewicht, de gebruikte materialen, het bereik, de motor ...

Een paar dagen na de release van de eerste BMW elektrische fietsverwelkomt de markt een nieuw model van elektrische fiets die qua eigenschappen en elegantie vergelijkbaar is met die van de Duitse autofabrikant. Dit keer is de hoofdrolspeler een Amerikaans bedrijf, Flight USA, dat twee modellen van elektrische fiets, Vlucht ECB-B en vlucht ECB-A. Het verschil zit in de voorvork en de schokdemper waardoor het model ECB-B geschikter is voor stedelijke routes.

KIJKEN DE FOTO'S VAN DE VLIEGFIETS VAN DE VS

De Flight USA elektrische fietsen rust een 250w borstelloze elektromotor uit (zonder borstels). Bedenk dat de borstelloze motor minder storingsgevoelig is en geen onderhoud nodig heeft. De elektrische boegschroef wordt aangedreven door een lithium ion batterij die een autonomie garandeert van 55 km tot 35 km, afhankelijk van de gekozen rijmodus. De rijmodi kunnen worden geactiveerd via het bedieningspaneel op het stuur, ze omvatten:

 • ECO-modus - een modus a energiebesparend waarbij het trappen slechts gedeeltelijk wordt ondersteund. De elektrische actieradius reikt tot 55 km.
 • NORMALE modus - in deze modus gaat de autonomie van de trapondersteuning tot 45 km
 • SPORT-modus - een energiebesparende modus ja ... maar voor de fietser! De fietser bespaart moeite en kan tot 35 km afleggen.

KIJKEN DE FOTO'S VAN DE VLIEGFIETS VAN DE VS

De maximale snelheid is 25 km / u, dus de elektrische fiets het kan ook bij ons Europeanen worden gekocht. L.'Ebike Flight USA hebben aluminium wintertaling en hebben een gewicht van 19 kg. De fabrikant vermeldt de kosten niet, maar accepteert bestellingen en prijslijstaanvragen. Daar BMW elektrische fiets kost € 2.599 en we verwachten iets soortgelijks van Flight USA.Video: 10 Incredible Vehicle Designs. Nieuwe en innovatieve voertuigen (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tobechukwu

  Absoluut met je eens. Daarin is er iets uitstekend het idee, is het met je eens.

 2. Ignado

  Sorry, maar ik denk dat het duidelijk is.

 3. Akinoshakar

  Een win-win :)

 4. Fem

  Dit is een grappige zinSchrijf een bericht