Zoekopdrachten

Nationale parken, de natuurlijke hoofdstad van Italië

Nationale parken, de natuurlijke hoofdstad van Italië


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

L 'Italië kan bogen op talloze archeologische vindplaatsen en meer, fauna en flora ze zijn het meest heterogeen in heel Europa. Kortom, als het om biodiversiteit Italië lijkt het vlaggenschip van het oude continent te zijn en daarom heeft het een ad hoc beschermingsstrategie nodig.

Italië was de hoofdrolspeler in een rapport met de titel "Nationale parken: van natuurlijk kapitaal tot milieuboekhouding ". De studie analyseert gegevens over de ecologische hoofdstad van 23 beschermde gebieden en benadrukt het immense biodiversiteit aanwezig op Italiaans grondgebied: 56 duizend levende soorten, een schatting die wordt gekenmerkt door 98 procent in insecten en andere ongewervelde dieren, 118 soorten zoogdieren en rigoureuze bossen waarvan de belangrijkste en meest voorkomende beuken- en eikenbossen zijn.

Voor meer informatie over nationale parken kunt u ons artikel lezen met devolledige lijst van nationale parken in Italië, met links naar diepgaande artikelen.

De Italiaanse bossen actief bijdragen aan de beperking van'broeikaseffect en hebben een strategische rol als het gaat om hydrogeologische risico's met het verminderen van het gevaar van aardverschuivingen en het beperken van het fenomeen van overbouw.

De publicatie is geredigeerd door Ministerie van Milieu en vertegenwoordigt een echte telling van de situatie "natuurlijk"Van Italië. Een geweldige handleiding voor natuurliefhebbers, voor de taxonomen en voor i fotografen die van plan zijn om bepaalde dier- of plantensoorten te vangen. Het rapport geeft een algemeen overzicht van de bosexpositie in Italië en de landschappen in de 23 onderzochte gebieden.

De publicatie werd gepresenteerd door Corrado Clini, die opmerkt:
“In het kader van de Nationale Strategie Biodiversiteit in de beschermde gebieden is een 'milieu-boekhoudsysteem' gedefinieerd, uitgaande van een geïntegreerd en gecoördineerd onderzoek van de naturalistisch erfgoed bekend en aanwezig in onze nationale parken. Het resultaat is significant: de nationale parken zijn representatief voor de bijzondere natuurlijke rijkdom van ons land en het niveau van instandhouding en natuurlijke bescherming in onze parken is concreet en effectief, hoger dan in niet-beschermde gebieden. En het is een belangrijk resultaat omdat de noodtoestand van klimaatverandering versterking en vergroting van de 'veerkracht' van natuurlijke systemen vereist. En omdat de economische crisis vereist dat we nieuwe modellen adopteren die zijn gebaseerd op het efficiënt behoud en de verbetering van natuurlijke hulpbronnen, die onze 'Petroleum’”.

Ondertussen richten de financieringswerken zich in het Italiaanse panorama nog steeds op boringen in de Middellandse Zee en op het kwetsbare grondgebied van de boot: lees meer in ons artikel Oil in Italy.Video: Vlog #13 Fietsen met Puck, de knapste sportvrouw van Nederland (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Dokinos

  Ik deel je mening helemaal. Het lijkt mij dat het een goed idee is. Ik ben het met je eens.

 2. Chochuschuvio

  Toegegeven, dat is geweldig

 3. Bilal

  I think it's the wrong way And you have to curl up from him.

 4. Zulkirg

  Hij heeft zich speciaal aangemeld op het forum om je te bedanken voor de steun.

 5. Rafik

  Volgens mij worden er fouten gemaakt. Ik ben in staat om het te bewijzen. Schrijf me in PM, bespreek het.

 6. Corwine

  Ik kan nu niet deelnemen aan discussie - er is geen vrije tijd. Zeer binnenkort zal ik noodzakelijkerwijs de mening uiten.Schrijf een bericht